Mainos

Janice Dickinson todisti Bill Cosbya vastaan: "Halusin motata häntä naamaan"

0:49

Janice Dickinson kohtasi Bill Cosbyn oikeudessa.

Entinen huippumalli Janice Dickinson kohtasi Bill Cosbyn oikeudessa. Dickinson syyttää Cosbyn huumanneen ja raiskanneen hänet hotellihuoneessa vuonna 1982. Dickinson kärsi fyysisitä kivuista tapauksen jälkeen.

– Halusin motata häntä naamaan. Tunsin oloni nöyryytetyksi, vihaiseksi ja kuvottavaksi, huippumalli sanoi oikeudessa.

Cosby on toista kertaa oikeuden edessä hyväksikäyttösyytöstensä takia. Oikeudessa on kuulut viittä eri naista, mutta vanhentumissäännön takia häntä syytetään oikeudessa vain yhden naisen, Andrea Constandin, hyväksikäyttämisestä. Yhteensä 50 naista on väittänyt Cosbyn seksuaalisesti hyväksikäyttäneen heitä.

Tuomari Steven O'Neill on määrännyt viisi naista todistamaan Cosbyn aiempaa huonoa käytöstä. Tuomarin mukaan näin saadaan selkeys Cosbyn suorittamien vääryyksien jatkuvuudesta.

Dickinson oli 27-vuotias tapauksen aikana. Cosby tarjosi mallille opetusta näyttelemisensä kanssa hotellihuoneessa Lake Tahoella. TV-tähti antoi naisen mukaan hänelle sinisen pillerin helpottamaan kuukautiskipuja, mutta kyseessä olikin huippumallin huumannut pilleri. Dickinson kertoo Cosby raiskanneen hänet tämän jälkeen.

Dickinson koitti puhua Cosbylle hyväksikäytöstään seuraavana päivänä, mutta mies tyytyi vain kutsumaan häntä hulluksi. Dickinson ei mennyt poliisille, koska pelkäsi sen tuhoavan hänen uransa.

Cosbyn lakimiehet ihmettelevät, miksi Dickinson ei ole puhunut aiheesta aiemmin. Tapauksesta ei kirjoitettu hänen vuonna 2002 julkaistussa elämänkertakirjassa.

Dickinsonin mukaan häntä neuvottiin jättämään tapaus pois kirjasta lakiasioiden vuoksi. Hän myös lisäsi, ettei ollut kirjaa tehdessä vannonut valaa, toisin kuin oikeudessa.

Lähde: BBC

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.