Jani Toivolan tytär hämmästyi siitä, että nainen voi olla pääministeri – aikoo lähettää kirjeen Sanna Marinille

0:54
Jani Toivola nähtiin Villa Hintikka -ohjelmassa vieraana.

Jani Toivolan tytär tuli onnelliseksi, kun sai tietää Sanna Marinin olevan pääministeri. 

Ex-kansanedustaja Jani Toivolajakaa rehellisesti sosiaalisen median tileillään elämäänsä yksinhuoltajana. Tuoreessa Instagram-päivityksessään hän kertoo arjestaan kotona tyttärensä kanssa. Toivola kutsuu tytärtään julkisuudessa nimellä Pantteri. 

Toivola kertoo, että on tällä hetkellä koti-isä. Hän on kotona ollessaan huomannut tyttärestään paljon asioita, joiden yli saattaisi kulkea muutoin arjen kiireessä. 

– Ujoutta, keskittyneisyyttä, ärtymystä, ja voitontahtoa. Kuinka hän vihaa häviämistä ja yrittää välillä sen nojalla huijata mutta lopulta ajattelee kuitenkin että olis tasapuolista jos molemmat voittais. Ja isi ei oo koskaan huono. Edes silloin kun se häviää, Toivola kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

(Voit lukea koko päivityksen tästä.) 

Toivolan 6-vuotias tytär on tajunnut myös oivalluksia elämästä. Tytär tiesi, että Sauli Niinistöon tasavallan presidentti, mutta oli hämmästynyt, kun oli saanut tietää Sanna Marinin roolista. 

– Hän tietää että Sauli on presidentti mutta oli ällistynyt kun ymmärsi että Sanna on pääministeri. Että nainen voi olla. Tuli siitä onnelliseksi ja ajatteli kirjoittaa Sannalle kirjeen jos ehtii.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.