Jamie Oliver avaa ravintolan Tukholmaan

Jamie Oliver ja Scandic Hotels avaavat yhteistyössä ensimmäisen Jamie’s Italian ravintolan Pohjoismaihin.

Jamie Oliver laajentaa ravintolatoimintaansa Pohjoismaihin yhteistyössä Scandic Hotelsin kanssa. Scandic Hotels tulee operoimaan ravintoloita yksinoikeudella ja ensimmäinen Jamie's Italian -ravintola avataan Tukholmaan syksyllä 2014.

Television symppiskokkina tunnettu Jamie Oliver on tehnyt jo aiemmin yhteistyötä Scandic Hotelsin kanssa suunnittelemalla hotelliketjun ravintoloihin ruoka-annoksia.

– Olemme tehneet yhteistyötä Scandicin kanssa jo melkein viisi vuotta ja olen todella innostunut päästessäni laajentamaan sitä lanseeraamalla Jamie’s Italian Pohjoismaihin. En malta odottaa, että saan avata ensimmäisen ravintolan Tukholmaan Scandicin tiimin kanssa. Siitä tulee mahtavaa, kertoo Jamie Oliver.

Ensimmäinen ravintola avataan Scandic Anglais -hotelliin aivan Tukholman keskustaan.

Jamien italialaisravintola on edullinen ja rento

Jamie's Italian avasi ensimmäisen ravintolansa Englantiin vuonna 2008, ja on sen jälkeen laajentanut eri puolelle maailmaa kuten esimerkiksi Australiaan, Venäjälle, Singaporeen ja Turkkiin.

Jamie's Italian on saanut tuhansia faneja luomalla italialaisesta keittiöstä inspiraationsa saaneen ravintolakonseptin, missä asiakkaat voivat rentoutua ja nauttia toistensa seurasta. Ravintolat ovat hintatasoltaan melko edullisia ja suunniteltu niin, että kaikki voivat tuntea itsensä tervetulleeksi ja olonsa kotoisaksi. Ravintolan ideana on tarjota maukasta ja yksinkertaisen hyvää ruokaa, missä käytetään vain parhaita tuoreita raaka-aineita.

Makuja.fi tapasi Jamie Oliverin viime keväänä Tukholmassa:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat