Jamie Foxxin edustaja: Väitteet koronarokotteen vaikutuksesta näyttelijän terveydentilaan ovat virheellisiä

Näyttelijä-koomikko Jamie Foxxin tila on laittanut liikkeelle huhuja. 

Näyttelijä-koomikko Jamie Foxx, 55, joutui lähes kaksi kuukautta sitten sairaalaan määrittelemättömän komplikaation vuoksi. 

Nyt Foxxin tilaa on spekuloitu internetissä.

Poscastaaja ja entinen Daily Newsin juorukolumnisti A. J. Benza kertoi Ask Dr. Drew -verkkosarjassa, että lähde olisi kertonut hänelle, miten Foxx joutui ottamaan koronarokotteen elokuvaa varten. Rokotteesta olisi kehittynyt veritulppa, joka johti aivoinfarktiin ja jätti Foxxin osittain sokeaksi ja halvaantuneeksi. 

Foxxin edustaja antoi NBC Newsille lausunnon, jossa hän kutsui Benzan selitystä täysin virheelliseksi.

Näyttelijä joutui sairaalaan Atlantassa 11. huhtikuuta kärsittyään julkistamattomasta lääketieteellisestä hätätilanteesta. Laajalti kerrottiin, että hän vietti sairaalassa yli neljä viikkoa. Jotkut julkaisut spekuloivat hänen terveyttään, ja yhdessä selonteossa väitettiin, että läheiset valmistautuivat pahimpaan. Tämä sai hänen tyttärensä Corinne Foxxin, 29, avautumaan 12. toukokuuta.

– Ikävää nähdä, miten media villiintyy. Isäni on ollut poissa sairaalasta toipumassa viikkoja. Itse asiassa hän pelasi eilen pickleball-pallopeliä! Kiitos kaikkien rukouksista ja tuesta. Meillä on jännittävä työjulkistus tulossa myös ensi viikolla, Corinne kirjoitti Instagramin tarinat-osiossa.

Jamie päivitti kuulumisiaan 3. toukokuuta Instagramissa. Jamie kiitti tarinat-osiossa Nick Cannonia, joka otti hänen juontajan pestinsä Beat Shazam -peliohjelmassa siksi aikaa, kun hän on itse sairaana.

– Arvostan kaikkea rakkautta. Olen siunattu, Jamie kirjoitti tuolloin.

Jamien työvelvoitteet on peruutettu tai siirretty hänen terveydellisten haasteidensa takia. Toukokuussa Cannon valittiin isännöimään Beat Shazam -ohjelman kuudetta tuotantokautta, ja Kelly Osbourne paikkasi DJ:nä Corinnea. Puhuessaan Extra-sivustolle viime viikolla Cannon sanoi, että Jamie palaa, kun on valmis.

Lisäksi Universal Pictures on siirtänyt Foxxin Strays-elokuvan julkaisupäivää kesäkuun 9. päivältä elokuun 18. päivään.

 

Lue myös:

    Uusimmat