James Bond -elokuvien tuottajat eivät enää tiedä, miten tarina jatkuu – "Me selvittelemme asiaa, mutta kyllä hän palaa"

7:07
James Bond -elokuvat täyttivät tänä vuonna 50 vuotta!

James Bondin tarinaan täytyy keksiä aikamoinen käänne seuraavaan elokuvaan.

James Bond -elokuvien tuottajilla on edessään valtava työsarka. Daniel Craigin seuraajaa ei ole vielä valittu, ja tarinan jatkaminen uusimman elokuvan räjähtävän lopun jäljiltä on melko haastavaa.

Juttu sisältää juonipaljastuksia, joten jos et ole nähnyt uusinta, No Time to Die -elokuvaa ja haluat sen sisällön pysyvän vielä toistaiseksi salaisuutena, älä lue tämän pidemmälle!

Kuinka palauttaa sankari elävien kirjoihin?

James Bond -tuottajat Barbara Broccoli ja Michael G Wilson ovat Metro-julkaisun mukaan myöntäneet, etteivät aivan tiedä, miten tuovat salaisen agentin takaisin elävien kirjoihin, mutta ovat vakuttaneet faneille, että asia selvitetään.

James Bond nimittäin menehtyi Daniel Craigin viimeisessä Bond-elokuvassa räjähdysmäisesti, jäätyään MI6:sen ohjusiskun keskelle.

Craigin Bond-uran päättymisen ei toki ollut tarkoitus merkata koko elokuvasaagan päättymistä ja näyttelijän seuraajaakin on spekuloitu jo vuositolkulla. Tuottajat eivät vain ole ihan varmoja, miten hahmon paluu tapahtuu.

– Me selvittelemme asiaa, mutta kyllä hän palaa. Voitte luottaa siihen, että James Bond palaa, Broccoli vakuttaa.

Kenestä Craigin seuraaja?

Tuotantoyhtiö MGM:n pomon, Pamela Abdyn mukaan kisa siitä, kenestä kruunataan Daniel Craigin seuraaja James Bondina, on vielä täysin auki.

Abdyn mukaan tuotantoyhtiö on käynyt alustavia keskusteluja Broccolin ja Wilsonin kanssa siitä, kuka Craigin korvaa.

Seuraajan veikkauksissa kärkeä pitänyt näyttelijä Idris Elba olisi ilmeisesti saamassa tulevasta elokuvista Bondin roolin sijaan pahiksen osan. 

– Idris on käynyt epävirallisia keskusteluja studion kanssa ja hänelle on kerrottu, että hänelle on rooli seuraavasta Bond-elokuvasta, jos hän vain haluaa sen, lähde kertoi The Sun -julkaisulle.

James Bondin rooliin on ehdotettu myös Rege-Jean Pagea, Tom Hardya, Henry Cavillia ja James Nortonia.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja