Bond-tähden kysymys hämmensi herttuatar Catherinen – "Sain yllätettyä hänet"

Rami Malek kertoi talk shown haastattelussa onnistuneensa yllättämään kuninkaallisen.

MTV Uutiset julkaisee vuodenvaihteessa luetuimpia juttuja. Tämä artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 11.10.2021.

Uusinta Bond-leffaa tähdittävä näyttelijä Rami Malek on törmännyt kuninkaallisiin punaisella matolla useammin kuin kerran.

Tuorein kohtaaminen oli No Time to Die -elokuvan ensi-illassa, mutta Malek muisteli Jimmy Kimmelin talk showssa tapaamistaan herttuatar Catherinen kanssa BAFTA-gaalassa vuonna 2019.

– Katsoin herttuatar Katea yhdessä kohtaa ja sanoin, että tämän täytyy olla hänelle uuvuttavaa. Hän kysyi, että miksi. Vastasin, että sinähän sait juuri lapsen, eikö niin? Malek kertoo herttuattaren kanssa käymästään keskustelusta.

Herttuatar Catherine oli saanut prinssi Louisin huhtikuussa 2018.

– Hän hämmästyi ja kysyi, miten voin. Minä vastasin, että miten sinä voit? Ja hän katsoi minua kaikkein kuninkaallisimmalla ja tyylikkäimmällä tavalla, mutta tiesin mitä hän tarkoitti, Malek kertoo. 

– He (kuninkaalliset) ovat niin varovaisia, mutta oli siistiä, koska luulen, että sain yllätettyä hänet. Ja se katse, joka kertoi kaikkein tyylikkäimmällä, ammattimaisella ja kuninkaallisella tavalla, että "kyllä, lapsen saamisessa on paljon hommaa", Malek jatkoi kertomustaan.

Tarjoutui myös lasten hoitoavuksi

Malik kertoo Kimmelin haastattelussa myös hauskasta ehdotuksestaan kuninkaallisille.

– Sanoin hänelle (Catherine), että jos ikinä tarvitsette vapaapäivää tai -aikaa, minuun voi luottaa. Hän kysyi, että mitä tarkoitan. Vastasin, että voin toimia lapsenvahtina. "Te voitte mennä ulos pitämään hauskaa", Malek muisteli.

Katso myös: Kuin James Bond! Englantilaismies muutti Land Roverinsa sukellusveneeksi

1:14

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja