Uusi Bond-rooli ei houkuttele Daniel Craigia: Mieluummin viillän ranteeni auki

Brittinäyttelijä Daniel Craig ei innostu tulevista James Bond -rooleista.

James Bond -tähti Daniel Craig vitsailee Time Out -lehden pitkässä haastattelussa, että hän mieluummin viiltäisi ranteensa auki, kuin näyttelisi James Bondia vielä viidennen kerran.

Craig tähdittää lokakuun lopussa Suomeen ensi-iltaan tulevaa Spectre-elokuvaa, joka on miehen neljäs Bond-filmatisointi.

– Mieluummin rikkoisin tämän lasin ja viiltäisin ranteeni auki. Ainoa, mitä haluan, on siirtyä eteenpäin, hän täräyttää haastattelussa.

Vakavoiduttuaan Craig myöntää, ettei ole halunnut ajatella asiaa viimeiseen pariin vuoteen. Craig on näytellyt kuuluisaa agenttia aina vuodesta 2006, jolloin hän peri Bondin manttelin Pierce Brosnanilta.

– En ole suonut sille ajatustakaan. Viimeiseen pariin vuoteen en ole halunnut ajatella sitä. En tiedä, mitkä ovat seuraavat askeleet. Mutta tällä hetkellä en käy mitään keskusteluja aiheesta kenenkään kanssa, Craig sanoo.

Haastattelussa suorapuheinen Craig toteaa, että oikeastaan ainoa syy tehdä vielä yksi Bond-elokuva olisi raha. Mies tienasi peräti 10,7 miljoonaa puntaa Skyfall-elokuvasta, mikä teki hänestä kalleimman Bond-näyttelijän koskaan.

Craig saatetaan silti nähdä vielä kerran Bond-roolista ronskeista puheista huolimatta. Hän nimittäin myönsi syyskuussa Event Magazinesille, että on olemassa sitoumus, jonka vuoksi hän saattaa joutua jatkamaan roolissa.

– Minulla on sopimus vielä yhdestä, mutta en aio tehdä mitään ennustuksia, hän sanoi Event-lehdelle Daily Mailin mukaan.

Time Out-lehdelle antamat kommentit eivät ole Craigin ensimmäinen kerta, kun hän lyttää roolin, joka teki hänestä maailmanlaajuisen nimen.  Daily Mailin mukaan elokuussa Esquire-lehti kysyi mieheltä, aikooko hän jatkaa Bond-roolissa. 

– Tällä hetkellä, en. Minulla on elämä ja minun pitää mennnä eteenpäin. Mutta se jää nähtäväksi, Craig pohti.

Tulevien Bond-elokuvien esittäjiä on viime aikoina spekuloitu urakalla. Yksi suosikki on Idris Elba, joka rikkoisi rajoja ensimmäisenä tummaihoisena James Bondina. Myös Isänmaan puolesta -sarjan punapäinen Damian Lewis on suosikkilistan kärjessä. 

Craigia ei spekulaatio tulevista näyttelijävalinnoista kiinnosta.

– Onnea vaan heille. Ainoa, mistä välitän, on se, että jätämme hahmon ja juonen hyvään paikkaan, ja tulevaisuudessa muut pystyvät jatkamaan siitä ja tekemään siitä entistä paremman, Craig muotoilee.Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja