Henry Cavill vastaa huhuihin, joiden mukaan hän olisi seuraava James Bond – myös näitä näyttelijöitä on veikattu rooliin vuosien varrella

Suurelle yleisölle parhaiten Supermies-elokuvista tuttu Henry Cavill voisi olla kiinnostunut myös Bondin roolista.

Viimeinen Bond-elokuva, jossa Daniel Craig näyttelee nimihahmoa saatiin vihdoin reilun vuoden odotuksen jälkeen teattereihin. Graigin seuraajaa on arvoiteltu kuitenkin jo useamman vuoden ajan, sillä Graig on tehnyt hyvin selväksi, ettei halua pestissä enää jatkaa.

Roolin on arvailtu menevän Rege-Jean Pagelle, Tom HardylleRichard Maddenille, Idris Elballe sekä Henry Cavillille.

Cavill vastasi Hollywood Reporterille Bondia koskeviin huhuihin, eivätkä vastaukset varsinaisesti hillitse häntä koskevia spekulaatioita. Reporter on mennyt jopa niin pitkälle, että on otsikoinut artikkelinsa: "Miksi Henry Cavill jo käytännössä on James Bond".

"En tiedä ketään muuta näyttelijää, joka olisi tehnyt sen"

Cavillia kuvaillaan brittinäyttelijäksi, jolla on sotilaan kuri, herrasmiehen käytös ja korkea toleranssi kovakouraiseen kohteluun – kuulostaako James Bondilta?

Näyttelijän kollegoiden mukaan herrasmiesmäisyys on Cavillille hyvin tyypillistä. Miehen kerrotaan aloittavan jokaisen aamun kuvauksissa sillä, että hän kättelee jotakuta työryhmästä ja kyselee tämän kuulumisia, siirtyy sitten seuraavaan ja seuraavaan.. Omien sanojensa mukaan Cavill haluaa osoittaa arvostavansa kaikkien työpanosta.

Cavillia elokuvassa Stardust ohjannut Matthew Vaughn kertoo huomanneensa näyttelijän sotilaallisen hengen jo heti alussa.

– Mitä rakastan Henryssä on se, että hän on hyvin vakava ihminen, joka ei kuitenkaan ota itseään liian vakavasti. Hänellä on armeijan kuri ja sotilaan huumori, Vaughn kuvailee.

Mission Impossible – Fallout -elokuvan ohjannut Chris McQuarrie kertoo Cavillin kestäneen kuvauksissa äärimmäisen kovakouraista kohtelua. Cavill oli suorittanut haastavia stuntteja kasvot niin jäässä, ettei hän pystynyt muodostamamaan kasvoilleen edes ilmettä. 

– En tiedä ketään muuta näyttelijää, joka olisi tehnyt sen – eikä pelkästään tehnyt sen vaan tehnyt sen täysillä panostaen ja ikinä valittamatta, McQuarrie kertoo.

Potentiaali Bondina on selvästi huomattu

Cavillin kanssa aikaisemmin työskennellyt Vaughn onkin nähnyt miehen selkeän potentiaalin hypätä legendaarisen vakoojan pukuun. Jopa siinä määrin, että ohjaaja pestasi Cavillin näyttelemään tulevaan 80-luvun tyyliseen vakoojaelokuvaansa.

– Tarvitsin jonkun, joka on syntynyt näyttelemään Bondia – mitä Henry on – ja sitten varastaa hänet ennenkuin Bond ehtii, Vaughn toteaa.

Mutta mitä mieltä Cavill itse on Bond-huhuista? Onko niissä perää?

– Mielestäni olisi mielenkiintoista keskustella asiasta tuottajien kanssa. Ideaalitilanteessa, minun ei pitäisi kieltäytyä mistään. Mitään ei ole otettu vielä pois pöydältä. On kunnia olla edes osana keskusteluissa, Cavill, jolla on tällä hetkellä monta rautaa tulessa, vastaa ympäripyöreästi.

Myös heitä on veikattu Bondin rooliin

Myös entinen Bond-näyttelijä Pierce Brosnanon heittänyt lusikkansa soppaan, paljastaen omat suosikkinsa rooliin. Jos Brosnan saisi päättää, Bondina nähtäisiin seuraavaksi joko Idris Elba tai Tom Hardy.

Tällöin rooliin veikkauksissa pyöri lukuisia nimiä, muun muassa Clive OwenJude LawHugh JackmanGoran Visnjic ja Daniel Craig.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja