Nyt puhuvat tapetun sauditoimittajan pojat: Palauttakaa isämme ruumis – Jamal Khashoggin ruumista etsitään yhä

Tapetun sauditoimittaja Jamal Khashoggin pojat vetoavat CNN:n haastattelussa isänsä ruumiin palauttamiseksi. 7:43

Tapetun sauditoimittaja Jamal Khashoggin pojat vetoavat CNN:n haastattelussa isänsä ruumiin palauttamiseksi. Veljekset antoivat ensimmäisen haastattelunsa isänsä kuoleman jälkeen.

Sauditoimittajan pojat Salah Khashoggi, 35, ja Abdullah Khashoggi, 33, kuvaavat edesmennyttä isäänsä reiluksi, vaatimattomaksi ja hyvin rohkeaksi mieheksi. Pojat ovat kärsineet jo viikkoja ahdistuksesta ja epävarmuudesta isänsä katoamisen ja kuoleman vuoksi.

– Minä toivon, että mitä tahansa isälleni tapahtui, se ei ollut kivuliasta tai se tapahtui nopeasti. Tai toivottavasti hänellä oli rauhallinen kuolema, kommentoi Abdullah Khashoggi. 

Poikien mukaan perhe ei kykene suremaan, ennen kuin isän ruumis on löydetty. Perhe toivoo, että Jamal Khashoggin ruumis palautetaan heille pian, jotta he saavat järjestää hänelle asianmukaiset hautajaiset.

Abdullah vieraili isänsä luona juuri ennen hänen Turkin matkaa

Pojat kertoivat haastattelussa ihmisten olettavan heidän tietävän enemmän isänsä katoamisesta. Totuus kuitenkin on, että he eivät tiedä asiasta muita enempää, ja tämä ahdistaa koko perhettä.

Abdullah Khashoggi olin viimeinen Jamal Khashoggin lapsista, joka näki isänsä elossa. Hän oli mennyt tapaamaan isäänsä, koska kuuli hänen matkustavan pian Turkkiin.

– Hän oli onnellinen. Se oli hieno tilaisuus nähdä hänet. Olen todella kiitollinen, että sain jakaa viimeisen hetken hänen kanssaan, kertoi Abdullah Khashoggi.

Abdullah Khashoggi oli myös ensimmäinen perheenjäsen, joka vieraili isänsä asunnossa tämän kuoleman jälkeen. Jamal Khashoggin sängyn vierestä löytyi kuva hänen lapsista ja lapsenlapsista.

– Se kuva oli täysi yllätys. Se osoittaa, että hän oli hellä ja herkkä ihminen, joka rakasti perhettään. Kuva kosketti perhettäni todella paljon, kertoi Abdullah Khashoggi.

Poikien mukaan heidän isänsä oli suunnitellut muuttavansa Turkkiin, jotta voisi olla lähempänä perhettään. 

Saudi-Arabian hallinnosta kriittisesti kirjoittanut Jamal Khashoggi tapettiin Saudi-Arabian konsulaatissa Istanbulissa lokakuun alussa.

Turkin viranomaiset etsivät edelleen Khashoggin ruumista.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat