Jalkapallotähti saapui harjoituksiin hulppealla superautolla – tästä syystä seura saattaa lätkäistä jopa 50 000 euron sakot

Useat jalkapallotähdet ovat mieltyneet luksusautoihin. Tuohon joukkoon kuuluu myös Bayern Münchenin Kingsley Coman, joka päätti hiljattain ajaa harjoituksiin McLaren 570S Spider -luksusautollaan.

Monissa muissa seuroissa tuo aiheuttaisi vain olankohautuksia, mutta Bayernissa asiat ovat toisin. Autonvalmistaja Audi omistaa nimittäin reilut kahdeksan prosenttia Bayern Münchenistä.

Seuran pelaajien vaaditaan tulevan treeneihin Audeillaan. Ainakin Niklas Süle ja Philippe Coutinho ovat aiemmin jättäneet noudattamatta ohjeistusta. Sen johdosta Bayernin urheilupomo Hasan Salihamidzic on uhannut pelaajia peräti 50 000 euron sakoilla, mikäli parkkipaikka ei täyty pelkistä Audeista.

Tässä vaiheessa ei ole tiedossa, aikooko Salihamidzic toteuttaa uhkauksensa ja lätkäistä Comanille jättisakot. Ranskalaislaituri pyysi kuitenkin jo anteeksi erhettään.

– Haluaisin pyytää anteeksi seuralta ja Audilta, että en tullut harjoituksiin firman autolla, kommentoi Coman Bild-lehdelle.

– Syy siihen on, että minun Audini toinen sivupeili on vaurioitunut. Tämä oli silti virhe, ja ymmärrän sen, vakuutteli Coman.

Katso alta kuva Comanin McLarenista.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat