Katsomosta löytyi yli 200 ihmistä tappanut massamurhaaja – urheilusarjoista tuttu koronavillitys meni Australiassa pahasti pieleen

Lukuisat eri urheilusarjat ovat päässeet jatkumaan koronarajoitusten höllennyttyä, mutta yleisöllä ei ole ollut monessakaan paikassa mitään asiaa omille paikoilleen katsomoon. Tämä on luonut täysin uudenlaisen villityksen, joka ei ole mennyt aivan putkeen aivan kaikkialla.

Esimerkiksi Saksan Bundesliigassa pelaava Borussia Mönchengladbach on yksi niistä seuroista, jotka ovat keksineet täyttää stadioninsa tyhjänä ammottavia lehtereitä pahvisilla katsojilla. Seura isännöi reilu viikko sitten Lukas Hradeckyn edustamaa Bayer Leverkusenia 13 000 pahvikatsojan edessä.

Kuvio toimii niin, että seuran kannattajat voivat tilata kuvan itsestään, ja seuran työntekijät täyttävät sitten katsomot näillä kuvilla.

Kuten aina, tätäkin järjestelmää on koeteltu mitä mielikuvituksellisimmin keinoin. Australian rugbyliigassa Penrith Panthersin ja Newcastle Knightsin välisessä ottelussa sattuikin tältä osin jokseenkin kiusallinen moka.

SBS News kertoo tv-katsojien bonganneen katsomosta Harold Shipmanin, joka tunnetaan maailmalla Tohtori kuolemana. Brittilääkärin on todettu murhanneen 1970–1990-lukujen aikana ainakin 215 potilastaan. 15 elinkautisrangaistukseen tuomittu Shipman hirttäytyi vankisellissään vuonna 2004.

– Kehitämme tarkistusprosessiamme. Tämä viikonloppu oli kokeilu, ja kokeilun tarkoitus on saada selville mahdolliset ongelmat, rugbyliigan edustaja sanoi SBS Newsille.

Australian Fox Sports -kanava puolestaan joutui pahoittelemaan katsojilta omaa tempaustaan, jossa erääseen katsomolohkoon oli lisätty kuvankäsittelyohjelmalla Adolf Hitlerin kuva. Tämä näky ajettiin suorassa tv-lähetyksessä, ja monet katsojat olivat raivoissaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja