Jalkapallon nakumaajoukkue haluaa mullistaa lajin – "Näytämme pakarakorttia Uefalle!"

Saksalaisen jalkapalloilun nakumaajoukkue haluaa mullistaa jalkapallon. Heidän mielestään nykysysteemi on rikki ja he haluavat lähettää viestin kansainväliselle jalkapalloliitolle Fifalle ja Euroopan jalkapalloliitto Uefalle.

Saksan nakumaajoukkue pelaa ottelunsa täysin alasti. Numerot on maalattu rintaan ja selkään. Joukkue pelasi toukokuun alussa ottelun peliasuun pukeutunutta joukkuetta vastaan. Paikalla ottelua oli seuraamassa yli tuhat katsojaa.

– Tunnelma oli loistava! Olisimme voineet myydä 2500 lippua, mutta meidän piti noudattaa turvallisuusrajoitetta, perustaja ja järjestäjä Gerrit Starczewski kertoi Expressenille.

Joukkue on pelannut noin 20 ottelua perustamisen jälkeen ja siinä on mukana 17 pelaajaa. Joukkue on perustettu vuonna 2015. Ryhmän tarkoituksena on olla vastavoimana epäaidoille kauneusihanteille (Kaikki kehot ovat kauniita) ja myös tuoda erilaisuutta yhteen sekä olla vaihtoehtona modernille jalkapallolle.

– Jalkapallosysteemi on sairas. Siinä on kyse vain rahasta ja mahdollisimman suurista voitoista. Silkkaa kaupallisuutta kaikilla. Haluamme lähettää signaalin Uefalle ja Fifalle. Näytämme pakarakorttia Uefalle! Alastomuus on luonnollisuuden symboli, Starczewski sanoi.

Nakumaajoukkue on kerännyt suurta huomiota ympäri maailman. Starczewskin mukaan mediat yli 60 maassa ovat kertoneet heistä.

– Joukkue on uniikki, mikä on fantastista. Totta kai toivomme kuitenkin, että tulee lisää alastomina pelaavia joukkueita.

Yhtenä haaveena on saada mahdollisimman nopeasti vastaan Englannin vastaava joukkue.

– Haluamme haastaa teidät historian alastomimpaan jalkapallon kaksintaisteluun! Saksan nakumaajoukkue vastaan Englannin nakumaajoukkue. Jalkapallo ei ole koskaan ollut aidompaa, Starczewski on todennut Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat