Jalkapallon MM-kisojen superottelun lippujen hinnat räjähtivät pilviin – loppuunmyydyn kohtaamisen piletistä saa pahimmillaan pulittaa 10000 euroa

Ranskan ja Yhdysvaltojen kohtaaminen jalkapallon MM-kisoissa on ollut odotetuin kamppailu turnauksessa. Monet olisivat toivoneet näiden maiden kohtaavan vasta finaalissa, mutta kaavio toi maat vastakkain jo puolivälierissä. Loppuunmyytyyn otteluun myydään nyt lippuja hirmuhinnoin, kertoo CNN.

Emäntämaa Ranskan ja hallitsevan maailmanmestari Yhdysvaltojen välisen kohtaamisen voittanut joukkue tulee olemaan kisojen suurin mestarisuosikki. Vaikka ottelu on käytännössä loppuunmyyty, pystyy siihen ostamaan lippuja esimerkiksi StubHub -lipunmyyntiyhtiön kautta. Siinä tapauksessa piletteihin kannattaa varata vähän suurempi summa, koska hinnat ovat nousseet pääosin tuhansiin euroihin.

Kalleimmista lipuista saa maksaa 10000 euroa. Halvimmillaan otteluun voi päästä 250 eurolla. Vertailukohdaksi voi ottaa Saksan ja Ruotsin välisen puolivälierän, jonka lipusta tarvii maksaa vain 15 euroa. 

Yhdysvaltojen päävalmentaja Jill Ellis nostaa esiin ottelun tärkeyden naisjalkapalloilulle. 

– Se on suuri ottelu. Se on maailmanlaajuinen ottelu. Tämä on maaginen näyttöpaikka lajillemme. Olen sanonut monesti, että tämä naisten suosituin laji. Tämä ottelu tekee siitä entistä suuremman, Ellis sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat