Jalkapallon Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga C Morelle 2018-2021!

1:14

MTV on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen jalkapallon Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan tv-oikeuksista Suomessa. Syksystä 2018 kevääseen 2021 ulottuva sopimus sisältää molempien kilpailujen täydet oikeudet: Mestarien liigan karsintavaiheen viimeiseltä kierrokselta ja Eurooppa-liigan alkulohkovaiheesta aina finaaleihin asti.

C Moren kanavien ja cmore.fi-suoratoistopalvelun lisäksi valikoituja otteluita Mestarien liigasta on katsottavissa myös MTV:n vapailla kanavilla. Ennen kauden varsinaista alkua nähdään Uefa Super Cup eli Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan edellisen kauden mestarien kohtaaminen.

– Mestarien liiga on todellinen seurajalkapallon kruununjalokivi, ja todella kovatasoinen on myös Eurooppa-liiga. Olemme erittäin innoissamme siitä, että saamme jatkossa tarjota maailman parasta seurajalkapalloa katsojillemme, ja vieläpä tuplana, iloitsee MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

Uefan molemmat huippuliigat löytyvät siis syksystä 2018 alkaen samasta palvelusta, joten otteluviikot ovat todellisia jalkapallon juhlaviikkoja. C More välittää niin Mestarien liigan kuin Eurooppa-liigankin kaikki kamppailut suorina lähetyksinä. Yhteensä huippufutista on siten luvassa kauden aikana yli 340 ottelun verran.

MTV:n urheiluohjelmien päällikkö Markus Autero kertoo, että valmistelu kohti syksyä 2018 on C Morella jo alkanut.

– On upeaa olla taas mukana tekemässä tätä suurta show'ta. Vakaa aikomuksemme on tarjota suomalaiskatsojille upeiden otteluelämysten lisäksi erittäin laadukas ja entistä kattavampi kokonaiselämys näiden huippusisältöjen parissa, Autero lupaa.

Suomalaisjoukkueista ainoana Euroopan parhaiden kanssa on päässyt lohkovaiheessa mittelemään tähän mennessä HJK – Mestarien liigassa 1998 ja Eurooppa-liigassa 2014.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja