Jalkapallolegenda Iker Casillaksen perheen uusi tragedia – vaimo sairastui syöpään

Maalivahtilegenda Iker Casillas sai sydänkohtauksen muutamia viikkoja sitten. Nyt perhettä on kohdannut uusi tragedia. Casillaksen vaimo Sara Carbonero kertoi sosiaalisessa mediassa, että hän on sairastunut syöpään.

Casillas oli saanut sydänkohtauksen kesken edustamansa seuran, Porton harjoitusten. Se mahdollisesti pelasti hänen henkensä. TV-persoonana tunnettu Casillaksen vaimo Carbonero on sairastunut munasarjasyöpään.

– Emme ole ehtineet palautumaan vielä edellisestä shokista, kun elämä yllätti taas. Tällä kertaa kyse on minusta. Lääkäri löysi rutiinitarkastuksessa muutamia päiviä sitten kasvaimen munasarjoissa, Carbonero kertoo.

Carbonero kertoo kuitenkin, että hänet on jo operoitu. 

– Kaikki on nyt hyvin. Onneksi se huomattiin tarpeeksi ajoissa, mutta minulla on kuitenkin vielä parin kuukauden ajan hoitoja jäljellä. Olen rauhallinen ja varma siitä, että kaikki tulee menemään hyvin. Tiedän, että siitä tulee rankkaa, mutta tiedän myös, että kaikki tulee päättymään onnellisesti. Olen saanut tukea perheeltäni, ystäviltäni ja mahtavalta hoitohenkilökunnalta, Carbonero kirjoittaa.

Casillas ja Carbonero on Espanjan puhutuimpia pareja. Heillä on kaksi lasta. He tapasivat vuonna 2009, kun Casillas pelasi Real Madridissa ja Carbonero teki työtä toimittajana, joka raportoi seuran uutisista.

Lue myös:

    Uusimmat