Entinen jalkapallotähti menehtyi traagisesti liikenneonnettomuudessa – vaimo paljasti tämän viimeisen viestin hänelle

Eurooppa-liigan viisi kertaa ja Valioliigan kertaalleen voittanut Jose Antonio Reyes menehtyi kesäkuun alussa liikenneonnettomuudessa. Hänen leskeksi jäänyt vaimonsa Noelia Lopez kertoi Mundo Deportivolle jalkapallotähden viimeisestä viestistä hänelle.

Lopez julkaisi kuvankaappauksen Reyesin viimeisestä viestistä hänelle. 

– Hyvää huomenta kulta. Rakastan sinua, luki Reyesin viestissä.

Hän oli itse vastannut viestiin kahdella ääniviestillä. Lopez oli aiemmin kirjoittanut ennen Reyesin hautajaisia sosiaalisessa mediassa tälle omistetun koskettavan muistotekstin. 

– Tänään joudun hyvästelemään sinut, mutta minulla ei ole voimia sen sanomiseen. Sanon, että näemme sinut pian, koska tulemme olemaan ikuisesti yhdessä. Odota minua rakkaani, missä ikinä oletkin, tulemme olemaan jälleen perhe, Lopez kirjoitti.

Reyes oli tietojen mukaan ajanut 237 kilometrin tuntinopeutta, kun onnettomuus oli tapahtunut. Rengasrikko oli aiheuttanut hallinnan menetyksen ja auto oli pudonnut pois tieltä. Autossa oli myös kyydissä Reyesin 23- ja 22-vuotiaat serkut. Vanhempi serkku menehtyi onnettomuudessa ja nuorempi joutui sairaalahoitoon.

Reyesin suurimmat menestysvuodet olivat hänen pelatessa Valioliigassa Arsenalissa, La Ligassa Sevillassa ja Atletico Madridissa.

Lue myös:

    Uusimmat