Jalkapallolegenda David Beckham hauskuutti Suomen-muistoillaan Bahrainin F1-kilpailun alla: "En ihan hirveästi muista, olin niin lääketokkurassa"

Jalkapallolegenda David Beckham sai kunnian heiluttaa ruutulippua Formula ykkösten Bahrainin GP:ssä. Vuonna 2013 uransa päättänyt Beckham ehti myös antaa lyhyen haastattelun C Morelle.

43-vuotiaalle Beckhamille vierailu Sakhirin F1-radalle ei ollut hänelle ensimmäinen kerta kuninkuusluokan kilpailuja seuratessa.

– Ei ole, olen ollut katsomassa aika monia kisoja. En sanoisi, että olen asiantuntija, mutta nautin näistä spektaakkeleista, Beckham sanoo hymyillen.

– Mielestäni, itse koko tapahtumien jännitys on parasta, sillä ne ovat aina erityislaatuisia. Ihmiset tulevat katsomaan huippukuskien suorituksia korkeimmalla mahdollisella tasolla. Kilpailuihin tuleminen on uskomatonta, Beckham jatkaa.

 David Beckham sai kunnian heiluttaa ruutulippua Bahrainissa.

Uransa loppuvaiheilla pahan loukkaantumisen kärsinyt Beckhamin jalka leikattiin vuonna 2010 Suomessa. Jalkapallolegenda muisteli vierailua vitsailemalla ja jakamalla ylistystä suomalaiselle terveydenhuollolle.

– En ihan hirveästi muista, olin niin lääketokkurassa, Beckham sanoi naurahtaen.

– Leikkaus oli sen lisäksi raskas. Ihmiset olivat siellä mahtavia minua kohtaan. Sen verran mitä muistan, niin sairaala ja hoito oli uskomatonta sekä minua hoitaneet ihmiset hämmästyttäviä. Minulla on todella mukavia muistoja siitä, Beckham päätti.

Lue myös:

    Uusimmat