Lewis Hamilton piikitteli Las Vegasia haukkunutta Max Verstappenia – "Todisti vääräksi"

Mercedeksen tähtikuljettaja Lewis Hamilton nautti täysin siemauksin Las Vegasin F1-osakilpailusta.

Hamiltonin oma kisa ei sujunut kovinkaan ruusuisesti, sillä hän sijoittui kisassa monien vaiheiden jälkeen seitsemänneksi. Kaikesta huolimatta Hamilton nautti kilpailusta.

– Olen todella iloinen, että kisa oli niin hyvä. En tiedä, oliko sitä spektaakkelimaista katsoa, mutta kisassa oli todella paljon ohituksia. Vähän kuin Bakussa, mutta parempi, Hamilton iloitsee The Mirrorin mukaan.

– En todellakaan odottanut radan olevan niin hieno, mutta mitä enemmän ajoin, sitä enemmän rakastin kilvanajoa. Todella paljon hyviä ohitusmahdollisuuksia.

Las Vegasin F1-viikonlopun ympärillä riitti paljon hehkutusta jo pitkään ennen tapahtumaa. Kisajärjestäjät pyrkivät tekemään kisaviikonlopusta hehkutuksen arvoisen show’n, joka ei kuitenkaan miellyttänyt kaikkia.

Muun muassa Red Bullin Max Verstappen on puhunut Vegasin F1-tapahtumasta todella kriittiseen sävyyn useampaan otteeseen. Myös osa muista kuljettajista on ollut samaa mieltä Verstappenin kanssa.

Hamilton lähetti omat terveisensä Las Vegasista kriittisesti puhuneille kuskeille piikittelevään sävyyn.

– He, jotka ajattelivat negatiivisesti tästä viikonlopusta ja sanoivat, että tämä on pelkkää show’ta, blah, blah, blah. Luulen, että Vegas todisti heidän olevan väärässä, Hamilton toteaa piikikkäästi.

Lue myös:

    Uusimmat