Jalkapalloikoni joutui aseellisen ryöstön kohteeksi kesken EM-kisaottelun – lyötiin pistoolilla päähän, rikkoi nyt hiljaisuuden

Jalkapalloikoni Roberto Baggio joutui perheineen aseellisen ryöstön kohteeksi. Baggio kertoi nyt tapahtuneesta ANSA:lle antamassaan tiedotteessa.

Ryöstö tapahtui torstaina Baggion kotona. Hän oli ollut perheensä katsomassa Espanjan ja Italian välistä EM-kisaottelua, kun ryöstäjät olivat tunkeutuneet taloon. Baggio oli kohdannut heidät ja saanut pistoolista lyönnin päähänsä.

Perhe oli tämän jälkeen lukittu yhteen huoneeseen ja tekijät olivat puhdistaneet kotin kelloista, koruista ja rahoista. Baggio tuli ulos huoneesta ryöstäjien poistuttua paikalta ja otti yhteyden poliisiin. Hänet jouduttiin viemään sairaalaan tikattavaksi.

– Minä ja perheeni haluamme ensinnäkin kiittää kaikesta saamastamme rakkaudesta, todellakin kiitos. Sellaisissa olosuhteissa voi tapahtua mitä tahansa. Selvisin onneksi muutamalla tikillä, mustelmalla ja pelolla. Nyt minun täytyy voittaa pelko, Baggio kertoi tiedotteessa.

Baggio saavutti urallaan seuratasolla kaksi Serie A:n mestaruutta, Uefa Cupin voiton ja maajoukkueessa MM-kisojen kakkos- ja kolmostilan. Hänet valittiin World Soccerin vuoden pelaajaksi vuonna 1993. Baggio oli seuraavan vuonna Kultainen pallo -äänestyksessä toinen.

Lue myös:

    Uusimmat