Jaguar palaa pitkän tauon jälkeen moottoriurheiluun

Kuukausia kestäneiden neuvotteluiden jälkeen Jaguar on ilmoittanut tuoreeltaan paluusta moottoriurheilun pariin. Maineikas brittimerkki on kirjoittanut yhteistyösopimuksen Williams Advanced Engineering -yrityksen kanssa. Sopimus sähköformuloihin on kolmivuotinen.

– Ylpeänä ilmoitan, että Jaguar tulee mukaan innovatiiviseen Formula E -sarjaan, Jaguar Land Roverin tekninen johtaja Nick Rogers kommentoi Motorsport.com-sivuston tekemässä haastattelussa.

Rogersin mukaan sähköautot tulevat olemaan suuressa roolissa Jaguar Land Roverin tulevaisuuden mallistopaletissa. Formula E heille hyviä mahdollisuuksia kehittää sähköteknologiaa.

– Minun uskomuksen mukaan autoala tulee muuttumaan seuraavan viiden vuoden aikana enemmän kuin se muuttunut viimeisen 30 vuoden aikana. Tulevaisuudessa älykäs liikenne, sähköautot ja kevyet materiaalit ovat entistä tärkeämmässä roolissa, kun kaupungistuminen lisääntyy entisestään. Formula E on ottanut nämä asiat hyvin huomioon ja moottoriurheilu sopii hyvin myös meidän Brändiin, Rogers sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja