Jäätävän kiusallinen hetki tallentui kuviin – Sergio Perez juhli voittoa, Jos Verstappenin ilme oli paljonkertova

Tulosruutu: Sergio Perez voitti Saudi-Arabian GP:n

Red Bullin Sergio Perez juhli sunnuntaina Saudi-Arabian GP:n voittoa. Perez piti ykkössijan hallussaan, vaikka hänen tallikaverinsa Max Verstappen yritti vielä kiriä lähelle. Kisan jälkeen varikolla nähtiin todella kiusallinen hetki.

Perez nousi voittonsa myötä kuljettajien MM-taulukossa pisteen päähän Verstappenista. Red Bull on ollut sijoilla yksi ja kaksi kauden molemmissa kisoissa.

Red Bullin sisällä jännitteet ovat nyt jatkuvasti pinnalla. Tallin tähtikuski Max Verstappen aiheutti viime kaudella kohun, kun hän ei päästänyt Sergio Pereziä edelleen Brasilian GP:n tallimääräyksen jäljiltä. Perez ei tästä pitänyt.

Saudi-Arabiassa nähtiin uusi saippuasarjakäänne, joka tuli tällä kertaa Verstappenin lähipiirin puolelta.

Kansainväliseen televisiolähetykseen välittyi äärimmäisen jäätävä hetki, kun Sergio Perez juhlisti Saudi-Arabian GP:n voittoa tallinsa työntekijöiden kanssa. Perez saapui juhlimaan aivan Max Verstappenin isän Jos Verstappenin vierelle.

Ja totta kai, kamerat seurasivat tilanteen kehittymistä. Samaan aikaan kun Perez juhli vieressä, Jos Verstappen seisoi kivikasvoisena paikallaan – osoittamatta mitään ilon merkkejä.

Kyseinen hetki näkyy alta tai täältä.

F1-kausi jatkuu kuun lopulla Australiassa.

Lue myös:

    Uusimmat