Räikkösen ja Verstappenin välinen kohutilanne menneen talven lumia – hollantilaisen letkautus huvitti Jäämiestä

Yhdysvaltain GP:n voittanut Kimi Räikkönen jakoi sunnuntaina palkintopallin yhdessä Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja loistavan nousun kakkoseksi tehneen Red Bullin Max Verstappenin kanssa.

Pääkuvan videolla Räikkösen ja Verstappenin vuodentakainen kohutilanne.

Kun kolmikko odotteli lämpiössä palkintoseremonioita, päätti Verstappen palata vuoden takaisin tapahtumiin Yhdysvaltain GP:ssä. Silloin Verstappen oli samassa paikassa ja odotti palkintopallille nousua. Hänet tultiin kuitenkin hakemaan pois lämpiöstä, sillä viiden sekunnin aikarangaistus tiputti nuorukaisen kolmanneksi nousseen Räikkösen taakse.

Viime kauden rangaistus oli seurausta siitä, että nuori hollantilainen ohitti Räikkösen kisan lopussa käyden autollaan kokonaan radan ulkopuolella. Tilanne aiheutti tuolloin paljon keskustelua, ja esimerkiksi Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kritisoi rangaistusta.

F1-sarja on julkaissut Twitterissä videopätkän, josta näkyy ensin, kuinka Verstappen noudettiin viime vuonna pois lämpiöstä. Videolla leikataan sen jälkeen eilisiin tapahtumiin. Räikkönen ja Verstappen istuvat rennosti sohvalla, kun Red Bull -kuski päättää heittää huulta vuoden takaisista tapahtumista.

– Nyt minun annetaan jäädä tänne, letkautti Verstappen saaden Räikkösen hymyilemään.

F1-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Meksikossa.



Lue myös:

    Uusimmat