Jäätävää! Pahimman kilpailijan kannattaja kuittaili Mesut Özilille – Arsenal-tähdeltä viiltävä vastaus

Arsenalin tähtipelaaja Mesut Özil joutui Tottenham-fanin kuittailun kohteeksi Twitterissä. Özil vastasi saamaansa kuittiin jäätävän viileästi.

Arsenalin paidassa jo kuuden kauden ajan pelanneen Özilin peliesitykset ovat herättäneet paljon keskustelua. Saksalaistähden esitykset ovat ailahdelleet viime aikoina, mikä on saanut niin omat kuin vastustajienkin kannattajat antamaan mielipiteensä.

Tottenham-kannattaja Axel julkaisi Twitterissä Tottenhamin harjoitusottelun yhteydessä otetun joukkuekuvan, jossa joukkueen pelaajat ovat asettuneet riviin niin, että näyttäisi siltä, että yhdelle pelaajalle olisi vielä paikka rivistössä.

– Odottakaa. Miksi ihmeessä Özil on meidän joukkuekuvassa, Axel ihmettelee viitaten Özilin näkymättömiin ja vaatimattomiin peliesityksiin.

Hilpeä kuitti löysi tiensä myös Özilin tietoisuuteen, eikä saksalaistähti jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä, vaan vastasi terävästi kuittailijalleen.

– Jos katsot tarkasti, näet teidän palkintokaappinne, Özil vastaa viitaten Tottenhamin viime vuosien vähäiseen menestykseen. 

Lue myös:

    Uusimmat