Jääsade synkensi cityketunkin saalistushetken – Marika kuvasi, kuinka repolaista ketutti: "Rassukka löi nenänsä useamman kerran siihen"

1:00
Katso videolta Marikan ikuistama tilanne, kun kettu taisteli poikkeuksellisen kovaa jääkerrosta vastaan.

Vuosaarelainen Marika Myllymäki kuvasi kotinsa ikkunasta, kun kettu yritti pyydystää lumen alla olevaa saalista. Repolainen joutui kuitenkin poistumaan paikalta vatsa kurnien ja nenä kipeänä. 

Marika Myllymäki oli tänään kahdeksan aikaan aamulla aloittelemassa etätyöpäiväänsä keittiön pöydän äärellä. Hän käynnisti tietokoneen, kun näkökenttään ilmestyi hiiviskelijä pihamaalla. Kyseessä oli Myllymäelle tuttu kettu, jonka hän on nähnyt alueella aikaisemminkin.

– Se ei huomannut minua ollenkaan, niin pääsin sitten kuvaamaan sitä. Varmaan oli jäänyt yön aikana nälkäiseksi, kun noin valosalla tuli siihen, sanoo Myllymäki.

Kettu höristeli korviaan. Myllymäki epäilee lumen alla olleen metsämyyriä tai hiiriä, sillä lumen alla on varpumaasto, jonka ansiosta sinne on jäänyt koloja.

Kovaa yrittämistä ei palkittu

Myllymäen kuvaamalla videolla näkyy, kuinka kettu hyppää korkealle ilmaan ja sukeltaa nokka edellä kohti hankea. Saalistus ei kuitenkaan onnistu suunnitelmien mukaan, sillä hanki on aivan umpijäässä.

– Rassukka löi nenänsä useamman kerran siihen ja yritti kaivaa tassuillaan hiirtä sieltä.

Repolainen joutui kovasta yrityksestä huolimatta poistua pettyneenä, ilman saalista paikalta.

– Olin vähän harmissani. Olisin minä suonut sille yhden hiiren tuollaisen yrittämisen jälkeen.

Katso ylhäällä olevalta videolta ketun kivulias saalistusreissu!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja