Jääkiekon MM-kisojen ottelu siirtyi tulipalon takia – uusi alkamisaika selvillä

Tulipalo Helsingin jäähallissa juuri ennen peliä – MTV paikalla 4:55
Katso videolta: MTV Uutiset Live paikan päällä Helsingin jäähallilla.

Jääkiekon MM-kisojen torstain alkuillan peli Saksan ja Tanskan välillä siirtyy Helsingin jäähallin palohälytyksen takia. MTV Urheilun saamien tietojen mukaan uusi alkamisaika on kello 18.

Ottelun oli tarkoitus alkaa kello 16.20. C Moren selostaja Teppo Laaksosen mukaan koko halli tyhjennettiin puolisen tuntia ennen ottelun alkamista. 

– Kollega oli laittanut, että vaihtoaitoiden puolella oli tuntunut savun hajua. Itse olen täällä toisella puolella ja ylhäällä, siellä ei ollut mitään. Ei näkyvää savua, mutta jonkinlaista käryä on ollut. Pelin alkaminen myöhästyy varmuudella aika paljon ja todennäköisesti tuo iltapelikin myöhästyy, Laaksonen kertoo.

Järjestyksenvalvojat tyhjensivät hallin. Paikalla ei ollut tuolloin Laaksosen mukaan suurta määrää yleisöä, vaan suurin osa oli vielä hallin ulkopuolella. Helsingin kaupungin pelastuslaitos tiedotti, että Nordenskiöldin kadulla oli rakennuspalo. 

– Alkupalo sammutettu. Vahingot vähäiset. Ei henkilövahinkoja. Illan ottelu voi siirtyä eteenpäin, pelastuslaitoksen twiitissä kerrotaan.

Viimeinen paloauto poistui paikalta noin 16.55. Media sai pian tämän jälkeen luvata takaisin halliin. Laaksosen mukaan joukkueet lämmittelevät harjoitushallin puolella ja ottelu käynnistyy kello 18. Illan toinen ottelu Kanada-Kazakstan siirtyy myös eteenpäin ja se alkaa kello 21.30.

Katso pääkuvan videolta MTV Uutiset Liven lähetys Helsingin jäähallilta.

Juttua päivitetty 17.01: Lisätty tieto median paluusta halliin ja joukkueen lämmittelystä. Päivitetty juttua ja otsikkoa 17.22: Lisätty tieto otteluiden uusista alkamisajoista. 

Lue myös:

    Uusimmat