Jääkiekkolegenda on myymässä hulppeaa taloaan – katso kuvat!

Kaikkien aikojen paras jääkiekkoilija Wayne Gretzky on myymässä luksuskotiaan 11 miljoonan euron hintaan. Katso kuvat talosta, jonka suunnittelussa mies on ollut itse mukana.

Uransa päättänyt kanadalainen NHL-pelaaja ja viiden lapsen isä Wayne Gretzky, 52, tunnetaan kaikkien aikojen parhaimpana jääkiekkoilijana. Miehen menestyksekäs ura on taannut maineen ja kunnian lisäksi mukavan taloudellisen tilanteen. Nyt keskushyökkääjä on myymässä Thousand Oaksin kaupungissa Kaliforniassa sijaitsevaa 1005 neliömetrin taloaan.

Gretzkyn itsensä suunnittelemasta talosta löytyy myös kaksi vierasmajaa, jotka kasvattavat neliömetrilukua entisestään. Talo on rakennettu 2,6 hehtaarin yksityiselle alueelle. Näyttävän rakennuksen suunnitteli tunnettu arkkitehti Richard Landry tiiviissä yhteistyössä Gretzkyn kanssa.

Talosta löytyy huippuluokan keittiö, kotiteatteri, pihalta puulämmitteinen pizzauuni, tenniskenttä ja uima-allas. Päärakennuksessa on kuusi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta. Yhdessä vierasmajassa on kuntosali. Rakennuksen lattiat ovat jalopuuta. Jääkiekkolegenda kauppaa taloaan noin 11 miljoonan euron hintaan.

Lue myös:


MTV3/Jokakoti

Lähde: Celebritynetworth.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja