Jääkiekkoilija Kasperi Kapanen ja mallikaunotar Paige söpöilevät yhteiskuvassa – someseuraajat ihastuivat kiekkotähden hempeään puoleen

Kasperi Kapanen loistaa huippukentässä:"Pelaaminen Matthewsin kanssa helppoa" 3:32
Kasperi Kapanen MTV Urheilun haastattelussa - katso video.

Kasperi Kapanen ja mallikaunotar erosivat viime syksynä, mutta palasivat takaisin yhteen.

Jääkiekkoilija Kasperi Kapanen ja hänen tyttöystävänsä, mallikaunotar Paige Lorenze ovat olleet onnellisesti yhdessä muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan suhde on ollut vuoristorataa, mutta somekuvan perusteella heillä on kaikki nyt hyvin.

Kapanen julkaisi Instagram-tilillään mustavalkoisen kuvan, kun hän istuskelee Lorenzen kanssa hiekalla. Kapanen pitää hellästi rakkaastaan kiinni ja iso koira istuu kiltisti rakastavaisten vierellä.

– Perhekuva, Kapanen kirjoitti sydän-emojen kera.

Kapasen someseuraajat ihastuivat kiekkotähden hempeään puoleen.

– Ihana kuva. Pysykää turvassa.

– Voi, sydämeni, olette söpöjä.

– Upea perhe.

Suhteessa on riittänyt draamaa

Kapanen alkoi seurustella viime vuoden keväänä Lorenzen kanssa, ja pariskunta viettikin viime vuonna kesälomaa myös Suomessa. Suhde joutui kuitenkin turbulenssiin viime vuoden lopussa, kun Kapanen nähtiin koripallo-ottelussa näyttävän vaaleaverikön kanssa.

Samoihin aikoihin Lorenze tilitti katkerasti Instagram-tilillään NHL-tähdestä. Hän muun muassa kertoi, että on itse jättänyt Kapasen.

Lorenze sai tukea erosuruunsa seuraajien lisäksi myös Kapasen ex-tyttöystävä Annika Boronilta, joka kommentoi usein Lorenzen kuvia.

Lue myös:

    Uusimmat