Jaajo Linnonmaalta surullinen avautuminen – fanit tsemppaavat: "Ootte parasta, mitä ihminen voi kuunnella ilman housuja ja housut jalassa"

Anni Hautalasta ja hänen juontajakollegastaan liikkuu suhdehuhuja – näin hän vastaa väitteisiin 2:32
Anni Hautalasta ja hänen juontajakollegastaan liikkuu suhdehuhuja - Jaajo Linnonmaalta tyhjentävä vastaus. Katso video.

Suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa myöntää, ettei viihdeohjelman tekeminen tällaisena aikana ole helppoa.

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaan ääntä kuullaan joka arkiaamu radio SuomiPopin taajuuksilla. Linnonmaan kanssa Aamulypsy-lähetyksessä ovat mukana myös Anni Hautala ja Tuukka Ritokoski sekä vierailevana tähtenä aina silloin tällöin Hovimuusikko Ilkka. Aamulypsy-lähetys tunnetaan siitä, että juontajat heittävät hillitöntä huumoria aiheesta kuin aiheesta.

Koronaviruspandemia on saanut kuitenkin myös Linnonmaan totiseksi sosiaalisessa mediassa.

– Voi kun maailmassa olis kaikki hyvin. Normaalisti sunnuntaina jo hymyilyttäis, kun tietää, että aamulla pääsee Aamulypsyyn. Nyt vaan miettii kannattaako töihin lähteä ja montakohan ihmistä huomiseen mennessä on kuollut. Viihdeohjelman tekeminen tälläisinä aikoina on helppoa, kuin auton ajaminen ilman rattia. Mutta ilon kautta mennään ja huomenna taas aamulla eetterissä, ehkä jo kello kuus, Linnonmaa kirjoittaa Instagram-tilillään.

Seuraajat tukevat

Suosikkijuontajan seuraajat antoivat paljon tsemppiä tulevalle viikolla.

– Näinä aikoina ohjelmanne merkitys vain korostuu. Ilon kautta ja yhdessä. Kiitos.

–Tuotte niin paljon iloa kuuntelijoille ja sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan! Tästä viikon selvisin, koska pääsin nauraa, kiitos siitä!

–Tän koko paskan keskellä ootte parasta mitä ihminen voi kuunnella ilman housuja ja housut jalassa.

–Nyt tarvitaan juurikin sitä iloa ja naurua vähän enemmän.

–Nyt jos koskaan tarvitaan sitä positiivisuutta ja huumoria! Jatkakaa samaan malliin, olette tärkeä piristys jokaisen päivään! Mutta muistakaa, oma terveys ja turvallisuus silti aina ensin!

Lue myös:

    Uusimmat