Anni Hautala haaveilee ystäviensä näkemisestä – Antti Tuisku täräytti kaverilleen hervottoman toiveen

Anni Hautalasta ja hänen juontajakollegastaan liikkuu suhdehuhuja – näin hän vastaa väitteisiin 2:32
Anni Hautalasta ja hänen juontajakollegastaan liikkuu suhdehuhuja – Jaajo Linnonmaalta tyhjentävä kommentti

Anni Hautala odottaa sitä, että pääsee halaamaan ystäviään. 

Koronatilanteen myötä peruselämään kuuluvat asiat, kuten ystävän näkeminen on nykyaikana harvinaista herkkua. Hallitus linjasi maanantaina, että kesäkuusta alkaen kokoontumisrajoitus on 50 henkilöä, tietenkin maalaisjärkeä käyttäen.

Radiojuontaja Anni Hautala kertookin tuoreessa Instagram-päivityksessään kaipaavansa ystäviään ja odottavansa sitä, kun heitä pääsee taas näkemään. 

Hautala julkaisi kuvia, joissa hän poseeraa ystäviensä kanssa. Kuvissa esiintyvät muun muassa Susanna Laine,Vappu Pimiä, Tuija Pehkonen, juontajakollega Jaajo Linnomaa, laulaja Chisu, sekä Juuso Mäkilähde ja Antti Tuisku.

– Vitsi on ikävä kaikkia kavereita! Sit kun taas voi, nähdään HETI ja halataan niiiiiin paljon. Ketä tai mitä sä ikävöit eniten? Mä lähetän etähalauksen nyt kyllä let me say KAIKILLE, Hautala kirjoitti.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Antti Tuisku riensi heti kommentoimaan kuvaa. Popparin haaveisiin moni suomalainen varmasti samaistuu näin kesän kynnyksellä. 

– Että päästäis äkkiä poreammeeseen lotraamaan yhessä, hän kirjoittaa lisäten kommenttiinsa sydänhymiöitä. 

Viihdettä poikkeusaikoina

Hautala juontaa Radio Suomipopin Aamulypsyä yhdessä Jaajo Linnonmaa ja Tuukka Ritokosken kanssa. Linnonmaa avautuikin vastikään Instagramissaan siitä, minkälaista on tehdä viihdettä poikkeusaikoina. 

– Voi kun maailmassa olis kaikki hyvin. Normaalisti sunnuntaina jo hymyilyttäis, kun tietää, että aamulla pääsee Aamulypsyyn. Nyt vaan miettii kannattaako töihin lähteä ja montakohan ihmistä huomiseen mennessä on kuollut. Viihdeohjelman tekeminen tälläisinä aikoina on helppoa, kuin auton ajaminen ilman rattia. Mutta ilon kautta mennään ja huomenna taas aamulla eetterissä, ehkä jo kello kuus, Linnonmaa kirjoittaa Instagram-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat