Jaajo Linnonmaa kertoi syyn siihen, miksi Aamulypsystä kuultiin alkuviikosta vain uusintoja: "Kaveri, joka oli samassa huoneessa, pisti sunnuntaina viestiä, että hänellä on korona"

4:22
Jaajo Linnonmaa hämmästeli Renny Harlinin erikoisia toimintatapoja Luokkakokous 3-elokuvan kuvauksissa: "Taitelija on taitelija"

Jaajo Linnonmaa kertoi Aamulypsy-ohjelmassa keskiviikkona 30. syyskuuta ohjelman olleen alkuviikosta tauolla, sillä Linnonmaa ja Tuukka Ritokoski odottivat koronatestien tuloksia.

Radio Suomipopin suositun Aamulypsy-ohjelman ympärillä leijui runsaasti hämmennystä alkuviikolla, kun maanantaina ja tiistaina ohjelman suorien lähetysten sijaan Aamulypsystä kuultiin vain uusintoja. Suomipopin suorien lähetysten yllättävästä tauosta ilmoitettiin muun muassa ohjelman Facebook-tilillä. Tarkempaa syytä suorien lähetysten uupumiselle ei tuolloin kerrottu.

– Tiistaiaamua vietetään eilisen tavoin poikkeuksellisesti Aamulypsyn best-offien parissa. Toivottavasti ymmärrätte ja toivotaan, että paluu studioon voi tapahtua mahdollisimman pian, ohjelman Facebook-sivuilla kirjoitettiin tiistaina. 

Keskiviikkona 30. syyskuuta Aamulypsy palasi radioon suorien lähetysten kera. Paikalla studiossa olivat juontajat Janni HussiJaajo Linnonmaa sekä Ilkka Ihamäki. Normaalisti juontajakolmikkoon kuuluu Ihamäen sijaan Tuukka Ritokoski

Linnonmaa kertoi lähetyksessä, että hän ja Ritokoski olivat altistuneet koronavirukselle viime viikon perjantaina. Miehet olivat menneet koronatestiin maanantaina. Linnonmaa oli saanut oman, negatiivisen testituloksensa tiistaina. Ritokoski ei vielä tiistaina saanut omaa tulostaan, joten hän ei ollut sen tähden mukana keskiviikon lähetyksessä. 

– Me oltiin Tuukan kanssa työkeikalla viime viikolla. Kaveri, joka oli samassa huoneessa, pisti sunnuntaina viestiä, että hänellä on korona. En mä oikein tiedä miten siihen ois voinu enempää reagoida, Linnonmaa kertoi tapahtuneesta.

Lähetyksessä Linnonmaa kertoi viettäneensä aikansa testitulosta odotellessaan kotonaan kotitöitä tehdessä sekä lastensa kanssa aikaa viettäessä. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja