Jaajo Linnonmaa hauskassa yhteiskuvassa Lauri Markkasen kanssa – uskomaton pituusero hämmästyttää: "Näytät ihan minimieheltä"

1:30
Jaajo Linnonmaa on tuttu näky Kultainen Venla -gaalassa

Jaajo Linnonmaa tunnelmoi sosiaalisessa mediassa taannoista Chicagon matkaansa. 

Radiojuontaja ja juontaja Jaajo Linnonmaa vieraili hiljattain Yhdysvalloissa Chicagossa. Linnonmaa fiilisteli reissuaan Instagram-tilillään sunnuntaina 24. marraskuuta julkaisemalla liudan kuvia matkaltaan. 

Kuvasarjan ensimmäinen otos herättää todellista hämmästystä. Kuvassa Linnonmaa poseeraa koripallotähti Lauri Markkasen kanssa. Hämmästyttävää kuvassa on Linnonmaan ja Markkasen merkittävä pituusero.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuvan kommenttikentässä on muutamia kummastelevia kommentteja, sillä Linnonmaa on tunnetusti itsekin melko pitkä mies, vaikka Markkasen rinnalla muulta näyttääkin. 

– Etkö säkin ole Jaajo pitkä? Näytät ihan minimieheltä, eräs kommentoija ihmettelee. 

Linnonmaalla oli valmiina tiukka kuittaus ilmettelijälle. 

– Näkisitpä Arttu Lindemanin Laurin vieressä, Linnonmaa toteaa sivaltaen niin ikään samalla reissulla mukana ollutta räppäri-tubettajaa. 

Markkanen edustaa Chicago Bulls -koripallojoukkuetta. Linnonmaa fiilistelee päivityksessään, että Markkasen myötä kaikki chicagolaiset tietävät, missä Suomi sijaitsee tai että Suomi ylipäätään on olemassa oleva maa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja