Itsetuntoa kohottava haaste: Näin syntyy unelmien nainen

Kenellä on ystäväpiirisi upeimmat sääret, sädehtivin hymy tai kauneimmat hiukset? Kehu kanssasisaria kehokritiikin sijaan!

Studio55.fi kysyi lukijoiltaan, mitä he rakastavat kehossaan. Eräs vastaaja kertoi kiinnostavasta kokeilusta työporukan kesken, joka vuosikymmenten jälkeenkin muistuttaa oman kehon parhaista puolista.

"Meitä oli kuusi naista työporukassa 1980-luvulla, ja valitsimme yhdessä joukostamme ihannenaisen, joka koostui jokaisesta kuudesta: yhdeltä silmät, toiselta hiukset ja niin päin pois. Minulta kelpasi lantio, ja edelleenkin olen siihen tyytyväinen!"
Nainen, 73

Seuraavan kerran, kun keskustelu kahvipöydässä naisten kesken kääntyy oman kehon arvosteluun, pohtikaa, mistä itse kukin ansaitsee kehut. Millainen ihannenainen teistä syntyisi?

Toimitus tarttui haasteeseen – tässä tulos!

Lukijan kertomuksen innoittamana rohkaistuimme toimituksessakin vilkuilemaan kollegoita sillä silmällä. Jokainen toimituksen nainen sai kehuja työkaverilta omista parhaista puolistaan. Kehujen läpikäyminen koko porukan kesken oli suorastaan liikuttava kokemus.

Kuvasimme parhaat piirteemme ja yhdistimme ne yhteen ihannenaiseen. Kuvia kertyi kuitenkin niin paljon, että osasista syntyi peräti kaksi kaunokaista. Saammeko esitellä: MTV Lifestylen unelmadaamit!

unelmanainen_kroppa2

unelmanainen_kroppa1

Kommentoi alle: mikä on sinussa kaikkein kauneinta?

Lue myös:

    Uusimmat