Italialaismedia: Sanna Marin lomailee viinitilojen helmassa – ylellinen kartano valittu Unescon maailmanperintökohteeksi

Italialaislehti kertoo Sanna Marinin lomailevan paraikaa hulppeissa maisemissa.

Italialaissanomalehti  Corriere della Sera kertoo pääministeri Sanna Marinin (sd.) lomailevan parhaillaan ylellisessä kartanossa Italiassa Trevison maakunnassa.

1700-luvulla rakennettu kartano sijaitsee alueella, joka tunnetaan prosecco-kuohuviinilajin kotina, ja se on valittu Unescon maailmanperintökohteeksi.

Kartanon verkkosivuilla kerrotaan, että kyseessä on palladialaiseen tyyliin rakennettu uusklassinen rakennus, joka kunnostettiin ja rakennettiin uudelleen vuonna 2020. Siellä on yöpynyt vuosien saatossa lukuisia maineikkaita vieraita näyttelijöistä ja muusikoista poliitikkihin.

Lehden mukaan pääministeri nauttii Italian hulppeista maisemista yhdessä perheensä kanssa. Seurueen kerrotaan laskeutuneen Venezian lentokentälle lauantai-iltapäivällä.

Farra di Soligon pormestari Mattia Perencinin ja Veneton kuvernööri Luca Zaian kerrotaan olevan mielissään Marinin läsnäolosta ja toivottaneen hänelle miellyttävää oleskelua alueella.

Parhaillaan kesälomaansa viettävä Marin bongattiin toissaviikonloppuna Turun Ruisrockista. Pääministeri oli sonnustautunut nahkatakkiin, maihareihin ja farkkushortseihin. Hän nautti festareista miehensä Markus Räikkösen kanssa.

Juttua muokattu kello 13.36. Jutusta poistettu kartanon nimi ja tarkka sijainti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat