Ison-Britannian yksinäisin koira sai viimein oman kodin – epäonni ehti seurata herttaista hauvaa vuosien ajan: "Doris ei ole koskaan tehnyt kellekään mitään pahaa"

8:37
Jos lemmikin hankinta on mielessä, on adoptiokoira ulkomailta hyvä vaihtoehto.

Doris-niminen koiravanhus tunnetaan Isossa-Britanniassa koko maan yksinäisimpänä koirana. Nyt Dorikselle löytyi viimein ikioma koti.

13-vuotias vinttikoirasekoitus Doris tunnetaan epäonnisena ja yksinäisenä koirana.

Doris ei ole koskaan tehnyt pahaa kellekään. Mutta se on Metro -sivuston mukaan tuotu jo yli neljä kertaa takaisin eläinten turvakotiin viimeisen kuuden vuoden aikana.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Doriksen onni olisi kääntynyt. 

Herttaisen koiran todella huono tuuri

Dorikselle on etsitty epätoivoisesti uutta perhettä. Doris on elänyt Liverpoolin eläinten turvakodissa vuodesta 2013 asti.

Doriksella on aikaisemmin ollut kolme kotia. Ensimmäiseen perheeseen Doris ei sopinutkaan, koska perheessä oli pieniä lapsia, eikä Doris saanut tarvitsemaansa rauhallista ympäristöä. Doris tuotiin takaisin turvakotiin. 

Kolme kuukautta myöhemmin Doriksen adoptoi eläköitynyt pariskunta. Doris pysyi perheessä viisi kuukautta, kunnes toinen omistajista menehtyi. Hänen vaimonsa ei pystynyt huolehtimaan yksin koirasta.

Doriksen seuraava omistaja vietti neljä vuotta Doriksen kanssa. Omistaja kuitenin sairastui syöpään, eikä pystynyt enää pitämään koiraa. Doris päätyi jälleen samaan turvakotiin.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Lopulta henkilökunta päätti tarttua tuumasta toimeen Doriksen puolesta. Epäonniselle koiralle perustetiin kampanja, jossa Doris etsi omaa ihmistä.

– Doriksen palaaminen takaisin särki meidän kaikkien sydämet, koska Doris ei ole koskaan tehnyt kellekään mitään pahaa. Sillä on vain ollut paljon huonoa tuuria, sanoo kampanjan johtaja Dawn Hurst.

– Doriksen täytyy olla koko Ison-Britannian huonotuurisin koira. Mutta se on myös todella herttainen. Koko koirasta ei löydy mitään pahaa.

Onneksi kampanjasta tuli hittimenestys.

Onni kääntyi paremmaksi

Metro-sivuston mukaan Doriksen vuosi 2020 alkoi erinomaisesti. Dorikselle löydettiin viimein uusi koti.

Eläinten turvakodin edustajan mukaan Doriksen uusi omistaja rakastui koiraan ensisilmäyksellä. Hän oli törmännyt Doriksen tarinaan ja tiesi heti, että voisi tarjota koiralle sen ansaitseman kodin. 

– Hän on aikaisemminkin pelastanut vinttikoiria ja tietää, miten hienoja koiria ne ovat. Henkilökunta tiesi välittömästi, että Doris saa vihdoin kaiken sen, mitä ansaitsee. Dorista tullaan kohtelemaan kuin prinsessaa, edustaja sanoo.

Nyt koiravanhus pääsee viettämään eläkepäiviä ikioman perheen kanssa.

– Doris jää Liverpooliin, joten tulemme varmasti näkemään sen vielä. Me toivotamme Dorikselle ja hänen äidilleen paljon rakkautta ja onnea yhteiseen elämään!

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja