Ismo Laitelaa Salkkareissa esittävä Esko Kovero sarjan juhlajaksosta: "Yksi suurimpia tapahtumia työurallani"

Salkkarit palaa ruutuun 14. tammikuuta 0:30
Katso traileri Salkkarien kevään tapahtumista.

Salatut elämät on nyt 20 vuotta vanha. Ensi torstaina on luvassa järisyttävä juhlajakso.

Ensi viikon torstaina on luvassa Salattujen elämien juhlajakso, joka on samalla sarjan historian 3500. jakso.

Ismo Laitelaa sarjassa näyttelevä Esko Kovero on ollut sarjan mukana alusta alkaen. Näyttelijälle 20-vuosijuhla on iso saavutus.

– Sehän on yksi suurimpia tapahtumia minun työuralla. 20 vuotta on ollut ilo ja kunnia olla mukana tässä sarjassa, Kovero sanoo MTV Uutisten haastattelussa.

Juhlajakso tulee vastamaan sarjassa 20 vuotta puhuttaneeseen mysteeriin: Kuka murhasi Tyyne Puustisen?Salatut elämät alkoi juuri Tyyne Puustisen murhasta, joka ei tähän mennessä ole vielä ratkennut.

– Sellaiset kysymykset, jotka ovat koko tämän sarjan historian ajan kaihertaneet katsojien, fanien ja pihlajakatulaisten mieltä yhtäkkiä saavat ratkaisun. Enää ei ole arveluttavia ja mieltä kiehtovia kysymyksiä. Kaikki ratkeaa kerralla, Kovero tunnelmoi.

Koko sarjan mukana ollut Ismo saa samalla myös itse vastauksen murhamysteeriin, joka puhutti Pihlajakadulla ensimmäistä kertaa vuosikymmeniä sitten.

– Se on eräänlainen järkytys Ismolle. Hänellähän on ollut näitä järkytyksiä aiemminkin. Hän toipuu siitä yhdellä tavalla: Tukien sekä itseään, että toisia, Kovero sanoo roolihahmonsa reaktiosta juhlajakson paljastuksiin.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat