Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Jymy-yllätys! Venla Saartamo palaa Salkkareihin

1:49

Salattujen elämien ennakkojaksossa nähtiin keskiviikkona uskomaton käänne. Muistihäiriöstä kärsivän Kristiinan yllätys sai Ismon ja Kallen suut loksahtamaan auki. 

Salattujen elämien 17-vuotisen historian aikana sarjassa on nähty toinen toistaan uskomattomimpia käänteitä, mutta keskiviikkona Katsomon ennakkojaksossa nähtävä juonikuvio lyö varmasti muut laudalta.

Jaksossa muistihäiriöistä kärsivä Kristiina yrittää vakuuttaa Ismolle ja Kallelle, että hän on nähnyt Miian helsinkiläisessä ostokeskuksessa myyjänä. 

Kalle ja Ismo eivät halua järkyttää Kristiinaa kertomalla hänelle, että se ei ole mahdollista, sillä Miia kuoli aivokasvaimeen vuonna 2002. 

Ismo ja Kalle ovat jo hankkineet Kristiinalle hoitopaikan mielisairaalasta, mutta Kristiinan yllätys muuttaa kaiken. Ismo ja Kalle järkyttyvät pahan kerran, kun heidän eteensä astuu tutun näköinen hahmo. 

15 vuotta sitten Pihlajakadun taakseen jättänyt Venla Saartamo tekee yllätyspaluun sarjaan. 

Kun Salattujen elämien tuotannosta soitettiin Saartamolle, hän mietti hetken, mutta vastasi pian lähtevänsä mukaan. Aika oli kypsä palata sarjaan.

– Puhelinsoitto tuli hyvään aikaan. Olen aina ollut tosi spontaani. Olen myös aika otettu siitä, että 15 vuoden jälkeen saan edelleen paljon hyvää palautetta Miian roolista ja fanit ovat pyydelleet minua takaisin sarjaan. Koen, että tämä ikään kuin kiitos faneille kaikesta siitä hyvästä palautteesta, jota olen heiltä saanut

Miten käy, kun Pete Lattu (Kalle Laitela) ja Venla Saartamo kohtaavat Salkkarit-studiolla? Katso video!

Lue Venla Saartamon koko haastattelu osoitteesta mtv.fi/salatutelamat heti torstaiaamuna!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Ennakkojakso Katsomossa kello 20.00! 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.