Ulla Taalasmaata näyttelevä Maija-Liisa Peuhu iloitsee Salkkareiden suursuosiosta: "Formaatti ei saavuttanut samaa menestystä missään muualla kuin Suomessa"

3:50
Ulla Taalasmaata näyttelevä Maija-Liisa Peuhu iloitsee Salkkareiden suursuosiosta

Maija-Liisa Peuhu nähtiin ensimmäisen kerran Ulla Taalasmaan roolissa jo 21 vuotta sitten.

Salatut elämät -sarja juhli keskiviikkona 22. tammikuuta jo 21. syntymäpäiväänsä. Samalla julkistettiin liuta uusia Salkkarit-näyttelijöitä, mutta fanien iloksi mukana sarjassa jatkavat myös monet vanhat kestosuosikit.

Suosikkihahmoista puhuttaessa ei voi sivuuttaa Maija-Liisa Peuhu näyttelemää Ulla Taalasmaata, joka pääsi hiljattain toden teolla irti myös omassa Ullalla on asiaa -ohjelmassaan.

– Olen tullut siihen tulokseen että, jos henkilöllä ei ole huumorintajua, sitä vähemmän se tykkää, Peuhu naurahti kysyttäessä Ullalla on asiaa -sarjan saamasta palautteesta.

Peuhu iloitsee siitä, että kunnioitettavaan ikään ehtinyt Salkkarit kerää suomalaiset tv-ruutujen eteen yhä ilta toisensa jälkeen.

– Ihmeellistä se on, että se saatiin näin pyörimään. Alkuformaatti ei saavuttanut samaa menestystä missään muualla kuin Suomessa, hän pohti sarjan suurta suosiota.

Peuhu arvelee, että suosioon vaikuttaa ainakin kaksi tekijää: ajankohtaiset aiheet ja ikärakenne: Salkkareissa seurataan niin nuorten kuin vanhempienkin elämien kiemuroita.

Ulla Taalasmaa uppoutui hiljattain nähdyissä jaksoissa Tinderin syövereihin ja Peuhun mukaan sitä juonenkäännettä ei ole vielä katsottu loppuun asti.

Mutta mitä kuuluu Maija-Liisa Peuhulle itselleen? Lisää näyttelijän kuulumisia yllä olevalla videolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja