Isänpäiväkortti paljasti miehen kaksoiselämän – vaimo olikin itse “toinen nainen”

0:49

Täydelliseltä vaikuttunut avioliitto kariutui, kun vaimo löysi vieraan lapsen antaman isänpäiväkortin.

VIDEO: Kummat pettävät useammin, miehet vai naiset?

Se oli tyypillinen moderni rakkaustarina. Eddie ja Belinda tapasivat netissä, rakastuivat nopeasti ja olivat jo vuoden kuluttua naimisissa.

Belindalla ei ollut ikinä syytä epäillä miehensä valehtelevan ja hän piti itseään melko fiksuna naisena. Nykyään hän ei luota arvostelukykyynsä lainkaan. Nainen kertoi tarinansa toimittaja Carolyn Tatelle Whimn.com.au -sivustolla.

Avioliitto kuin lomaromanssi

Eddie työskenteli öljy- ja kaasualalla sellaisella työrytmillä, jossa hän oli 8 päivää töissä ja 6 päivää kotona. Tämä järjestely sopi heille hyvin ja pari olikin onnellisesti naimisissa ja sai kaksi lasta yhdessä.

Belinda kertoo avioliiton olleen kuin lomaromanssi. He olivat aina onnellisia toisensa nähdessään, eivätkä tapelleet juurikaan, vaan priorisoivat yhteisen ajan käytön. Kun kaksostyttäret syntyivät, Belindalla oli hieman hankalampaa yksinään, mutta kun Eddie oli kotona, hän oli loistava isä.

Eräänä aamuna, kun Eddie oli lähdössä kahdeksaksi päiväksi työmatkalle, Belinda purskahti itkuun, koska ei halunnut jäädä taas yksin.

– Se siitä, irtisanon itseni ja etsin töitä lähempää, en tahdo jättää sinua näin, mies sanoi.

Vaimo kuitenkin vakuutteli kaiken olevan kunnossa ja olevansa vain väsynyt. Eddie tienasi silloisessa työssään hyvin ja heillä oli rahoille jo suunnitelmia. Eddie kuitenkin vakuutti, ettei kukaan ole tärkeämpi hänelle kuin vaimo ja tyttäret, ja jos Belinda vain tahtoisi, Eddie irtisanoisi itsensä työstään.

Salaperäinen isänpäiväkortti

Elämä jatkui samaan tapaan kaksi vuotta, Eddie meni ja tuli ja lapset kasvoivat. Belinda huomasi nauttivansa taas elämästään ja kaikki oli mukavasti tasapainossa. He olivat kuin vastarakastuneet ja puhuivat jopa kolmannen lapsen hankkimisesta.

Eräänä iltana, kun Eddie ei ollut kotona, Belinda etsi itselleen lukemista, kun hän löysi jotain hämmentävää Eddien lukeman kirjan välistä: Isänpäiväkortin, jossa luki ”Hyvää isänpäivää isille, rakkaudella Nate”.

Aluksi hän luuli, että kortti kuuluu jollekin muulle. Ehkä joku työkaveri oli lainannut kirjaa Eddielle ja kortti oli jäänyt kirjan väliin. Jokin Belindan sisällä kuitenkin kehotti jatkamaan tutkimista. Hän kävi kaikki Eddien tavarat läpi, muttei löytänyt mitään selitystä.

Belinda odotti neljä tuskaisen pitkää päivää Eddietä kotiin, jotta pääsisi kysymään asiasta kasvotusten – hän halusi nähdä Eddien reaktion. Kun Eddie vihdoin tuli kotiin, vaimo kysyi häneltä suoraan: ”Kuka on Nate?”.

Sillä hetkellä Belinda kertoo tienneensä, että hänen elämänsä muuttuisi täysin. Eddien kasvot murenivat ja hän kertoi koko surullisen tarinan ja se oli vielä pahempi, mitä vaimo oli kuvitellut.

"En ikinä kuvitellut, että päivän päätteeksi olisinkin yksinhuoltajaäiti"

Belindan pahin epäilys oli se, että Eddiellä oli suhde ja että hän piilottelisi lehtolasta häneltä. Mutta se oli paljon pahempaa. Hän itse olikin se toinen nainen.

Eddie oli ollut kumppaninsa Natashan kanssa jo yli 10 vuotta yhdessä. Ne päivät, kun Eddie ei ollut Belindan luona, hän oli Natashan kanssa. Miten Eddie ehti ylipäätään käydä töissä palloillessaan kahden eri perheen ja kaupungin välillä, jäi mysteeriksi.

– En ikinä kuvitellut, että päivän päätteeksi olisinkin yksinhuoltajaäiti, Belinda pohtii.

Belinda ajatteli, että Eddie tunnustaisi jonkin kamalan tekonsa, mutta he saisivat asian selvitettyä. Eddie kuitenkin kertoi ajautuneensa niin syvälle valheeseensa, ettei enää tiennyt, miten pääsisi siitä pois. Hän sanoi, että hänen pitäisi palata Natashan luo, mutta varmistavansa, että Belindasta ja heidän kaksoistyttäristään pidettäisiin huolta.

Tilanne kääntyi parhain päin

Belinda oli järkyttynyt ja aneli Eddietä jäämään, mutta mies sanoi, että hänen on mentävä. Belinda itki koko yön ja sai hädin tuskin unta, mutta sai aamun tultua koottua itsensä.

– Katsoin itseäni peilistä ja vannoin, että käännän tilanteen parhain päin – ja juuri niin olen tehnyt, Belinda kertoo.

"Etsin Natashan Facebookista"

Eddie maksaa säännöllisesti lapsilisiä ja tulee tapaamaan heidän tyttäriään silloin tällöin. Belinda on pitänyt heidän suhteensa asiallisena lasten takia.

– Etsin kyllä Natashan Facebookista ja lähetin hänelle kuvan minusta ja tytöistä, jotta hän ymmärtäisi millaisen ihmisen kanssa asuu. Natasha jätti Eddien ja ymmärtääkseni hän on nyt yksinään. Toivottavasti Eddie on ehtinyt miettimään niitä elämiä, mitkä hän on sotkenut, Belinda kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja