Naiselta järjetön kosto parisuhteen päätyttyä – uhrina ex-miehen akvaariokalat

0:47

Katkera nainen kosti ex-poikaystävälleen inhottavalla tavalla: tappamalla miehen lemmikkikalat.

Yllä olevalla videolla toisen petetyn naisen reaktio.

Serena Reynoldson kaatoi valkaisuainetta ex-poikaystävänsä John Fitzpatrickin akvaarioon tappaen näin miehen lemmikkikalat. Järjetön teko tapahtui tämän vuoden tammikuussa pariskunnan suhteen päätyttyä. Tapauksesta uutisoi muun muassa Telegraph.

Brittinainen lähetti miehelle useita herjausviestejä ennen kuin lähetti lopulta videon, jossa kaatoi valkaisuainetta akvaarioon.

"Katso, ne juovat sitä. Kuolkaa, kuolkaa, kuolkaa, kuolkaa. Jos minulla ei saa olla harrastuksia tai elämää, ei sinullakaan saa", nainen totesi videolla.

Neljän vuoden parisuhde päättyi

35-vuotiaan Reynoldsonin puolustuksessa vedottiin siihen, että parisuhteen päätyttyä nainen oli joutunut yksin huolehtimaan viidestä alle 10-vuotiaasta lapsesta sekä kissasta, käärmeestä ja akvaariosta.

Asiaa puitiin oikeudessa, jossa kuultiin, että Fitzpatrick oli muuttanut pariskunnan talosta pois naisen syytettyä häntä pettämisestä. Naisen kertoman mukaan hän kärsi stressistä ja ahdistuksesta neljä vuotta kestäneen on-off-parisuhteen päätyttyä.

Fitzpatrick soitti tapauksen jälkeen poliisille. Myös RSPCA-eläinsuojelujärjestöön otettiin yhteyttä.

"Ei tekosyitä"

RSPCAn tutkijan mukaan kalat kärsivät tarpeettomasti teosta, eikä sympatiaa naisen teolle herunut.

– Näin sydämettömälle ja ikävälle käytökselle tai tällaiselle empatian puutteelle mitään eläintä kohtaan, ei koskaan ole mitään tekosyitä, RSPCAn tutkija Andy Eddy totesi.

Reynoldson sai ehdollisen vankeusrangaistuksen sekä elinikäisen kalojenpitokiellon. Lisäksi hän joutuu maksamaan korvauksia noin 400 puntaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja