Isän ja pojan hulvaton tempaus Levillä – kiiturit painoivat rinteitä alas pelkät shortsit jalassa: ”Ei oo todellista!”

Isä ja poika toteuttivat hulvattoman tempauksen Levin rinteessä – kiiturit painoivat hyppyreistä pelkät shortsit jalassa: ”Ei oo todellista!” 0:48
Katso kaksikon vaikuttavat suoritukset Leviltä.

Lauantaina Levin rinteessä moni laskettelija joutui hieraisemaan silmiään, kun Käppien perhe päätti hauskuuttaa ihmisiä pääsiäisloman kunniaksi.

Perheenisä Sami Käppi oli nähnyt sosiaalisessa mediassa videon italialaisesta miehestä, joka lasketteli rinteessä pelkät shortsit jalassa.

– Pohdiskelin, että jos tällä lomalla sattuu hyvät kelit, niin teen saman jutun. Viimeisenä päivänä sitten tuli hyvä keli, iloitsee Käppi.

Perhe lähti lauantaina rinteeseen laskettelemaan, jossa isä toeutti suunnitelmansa.

– Minun 13-vuotias poikani kuvasi sen vaimon kännykällä.

Yleisö hullaantui

Videolla Käppi laskee pelkät siniset shortsit jalassa Levin rinnettä alas. Tempaus herätti paljon iloa kanssalaskijoissa, kun hän lopetti laskunsa rinteen varressa olevalle nuotiopaikalle.

– Ei oo todellista! Nyt on kova, oli sanoneet nuotiopaikalla olleet ihmiset.

– Siinä oli naisia ja miehiä, jotka kaikki halusivat ottaa kuvia kanssani, sanoo Käppi nauraen.

13-vuotias Konsta Käppi toimi videon kuvaajana, mutta hän innostui isänsä tempusta niin paljon, että päätti toteuttaa itse saman.

– Musta tuntuu, että Konsta oli pikkasen ylpeä isänsä heittäytymisestä. Hän veti junnuparkin hyppyreistä shortsit jalassa, sanoo tyytyväinen isä.

Katso ylhäällä olevalta videolta isän ja pojan hulvattomat suoritukset!

Lue myös:

    Uusimmat