Isäksi tullut Pertti Salovaara: Vanhemmat lapset päättävät nimen vauvalle

Pertti Salovaara elää vauva-arkea parikymmentä vuotta nuoremman kihlattunsa kanssa.

Radiosta tuttu Pertti Salovaara on kaksi viikkoa vanhan tyttären isä. ELC:n vieraaksi saapunut Salovaara kertoo vauva-arjen täyttäneen ajatukset viime päivinä oikeastaan kokonaan.

– Edelleenkään en tiedä lastenhoidosta mitään, mutta kyllä kaikki sujuu enemmän rutiinilla kuin ensimmäisellä kerralla. Otteet ovat varmemmat, eikä koko ajan pelota, että vauva menee niin sanotusti rikki. Myöskään jokainen yskä tai nuha ei tunnu maailman vakavimmalta asialta, Salovaara kuvailee.

Hän kertoo perheen uuden tulokkaan olevan oikein hyväuninen.

– Ainoastaan yhden yön olemme valvoneet.

Viime keväänä Salovaara kihlautui puolisonsa tyttärensä äidin, itseään parikymmentä vuotta nuoremman Annan kanssa. Myös häät ovat todennäköisesti luvassa sitten, kun pikkuvauva-arki helpottaa.

– En näe mitään syytä, miksei häitä tulisi, kyllähän niistä aina välillä puhutaan. Katsotaan sitten, kun päästään voiton päälle tästä tämänhetkisestä tilanteesta, Salovaara suunnittelee.

Myös Salovaaran kaksi vanhempaa tytärtä ovat suhtautuneet vauvaan innokkaasti.

– He ovat aivan mielissään. Minulla on pitkä lista heiltä tulleita nimivaihtoehtoja, ja annankin heidän vaikuttaa. Ehdotuksia on niin paljon, että kyllä sieltä hyvä nimi löytyy, hän selittää.

Vaihtelua vauva-arkeen tuovat harrastukset. Salovaara pelaa biljardia ja laulaa bilebändissä.

– Kilpailen ysipallossa Pirkanmaan Pool -liigassa. Sen lisäksi olen laulajana Jätäri-bändissä, joka esittää Sleepy Sleepersin biisejä, hän kertoo.

Katso myös Pertti Salovaaran haastattelu ELC:sta.

Enbuske & Linnanahde Crew torstaisin kello 21.00 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat