Isaac Senen rohkea UMK-show herätti keskustelua somessa – näin artisti itse kommentoi: "No sanotaanko näin…"

Erikoishaastattelussa Isaac Sene 14:49
Isaac Sene kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa UMK-kisakappaleen taustoista.

Isaac Sene esiintyi UMK-kilpailussa kappaleella Kuuma jäbä.

Artisti Isaac Sene, 24, keräsi kehuja rohkealla kappaleella Kuuma jäbä Uuden Musiikin Kilpailun -finaalissa viime lauantaina. Sene on parhaillaan palautumassa viikonlopusta perheensä luona Siilinjärvellä. MTV Uutiset tavoitti artistin kertomaan tunnelmiaan kilpailun jälkeen.

– Jotenkin ei ole tullut sellaista droppia, mikä yleensä tulee isojen asioiden jälkeen. Nyt on vain pysynyt hyvä fiilis. Saa nähdä, tuleeko se (droppi) sitten myöhemmin. Todella hyvä fiilis on ja seison kaiken takana, Sene naurahtaa.

Senen UMK-esiintymisestä ja show’sta on keskusteltu ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi videopalvelu TikTok on täyttynyt hämmästelyistä, kuinka esitys oli kuvattu televisioon.

– No sanotaanko näin, että se ei ollut viikon paras veto, mutta kyllä minä olen todella ylpeä siitä. Se oli ehkä viikon kolmanneksi paras, mutta parhain veto oli varmaankin kenraalissa. Myös oma tekeminen oli vahvempaa aiemmin kuin sitten livessä, mutta annoin kyllä kaikkeni ja olen tyytyväinen, hän kiteyttää.

Sene paljastaa, ettei hän tuntenut jännitystä esityksen aikana. Esitys keräsi suuren määrän ääniä, josta Sene on erittäin yllättynyt ja onnellinen. Hän kertoo saavansa oikeastaan vain positiivista palautetta niin kappaleesta, kuin myös esiintymisestä.

– Olen otettu ja jopa vähän ihmeissäni, miten hyvää palautetta kappaleesta on tullut. Ihmiset oikeasti tykkäsivät esityksestä. Palautetta on tullut ympäri maailmaa ja on naurattanut, kun jopa Brasiliasta asti on tullut viestejä, että sairaan hyvä tuo Kuuma jäbä -biisi. Todella vähän on tullut negatiivista palautetta, että saa oikein selaamalla selata, jos haluaa sellaista löytää.

Keväällä Senen on tarkoitus julkaista uutta musiikkia ja tiedossa on festarikesä. Vapaa-aika täyttyy kavereiden kanssa hengailusta sekä urheilusta.

– Meillä on jo seuraava biisi valmiina, mutta katsotaan milloin on sopiva aika julkaista se. Vapaa-ajalla tykkään sporttailla, tanssia ja käydä avannossa polskimassa. Ihan perus elämää siis, Sene kertoo iloisena.

Lue myös:

    Uusimmat