Mirellasta, 18, tuli hetkessä kuuluisa – näin hän suhtautuu äkisti tulleeseen julkisuuteen: "Tosi outoa"

Artistivieras: Mirella 2:15
Katso videolta Mirellan upea veto Putouksessa!

Artistitulokas Mirella, 18, nousi julkisuuteen Timanttei-kappaleellaan.

Putouksen 16. kauden semifinaalilähetyksessä esiintyi Timanttei-kappaleellaan hurjaan nosteeseen kivunnut artistitulokas Mirella, 18. Mirella kertoi MTV Uutisille olevansa innoissaan esiintymisestään ohjelmassa.

– Treeneissä kun ensimmäisen kerran lauloin bändin kanssa, niin rupesin kikattamaan, että vau, kun sieltä tuli kunnon rummut ja kitarat! Olen menossa esiintymään tosi hyvällä mielellä, hän hymyili.

Mirella myönsi, että esiintyminen jännitti häntä, sillä kyseessä oli suora lähetys.

– En ole kunnon konkari vielä. Kaikki on tosi uutta vielä. Mutta täällä on tosi turvallisia ja mukavia tyyppejä, niin on turvallinen olo olla mukana, hän sanoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mirella paljasti, että hänen perheessään elää edelleen eräs takavuosien Putous-kaudelta tuttu letkautus.

– Katsoin pienempänä aina tätä ohjelmaa perheeni kanssa. Käytämme vieläkin sanontaa "Ime parsaa". Se on jäänyt meille, hän paljasti.

Hokemaa viljeli Putouksen ensimmäisellä kaudella näyttelijä Eero Ritalan sketsihahmo Jone Riksusta. 

– Tykkäsin siitä tosi paljon pienempänä, hän kertoi.

"Unelmani vain toteutuvat"

Mirella kertoi päänsä olevan pyörällä kaikesta, mitä hänen elämässään on tällä hetkellä menossa. Alkuvuonna julkaistu Timanttei-kappale on edelleen Spotifyn Top 50 -listan kärjessä, ja Mirellasta tuli hetkessä tunnettu.

– Unelmani vain toteutuvat. Olen sanonut kaikille, että tunteet tulevat myöhässä, en ehdi käymään niitä läpi, kun koko ajan tulee lisää. Välillä ne tulevat itkun kautta, välillä naurun ja ilon kautta ja välillä saattaa ahdistaa. Mutta tällä hetkellä minulla on tosi hyvä fiilis ja olen innoissani kaikesta tulevasta, hän kertoi.

Äkillinen noste ja julkisuus on tuntunut Mirellasta oudolta. Toisinaan myös ahdistavalta, muttei huonolla tavalla. 

– Tosi outoa, että Timanttei-kappale lähti niin hyvin. Se nousi julkaisupäivänään listojen ykköseksi, hän sanoi.

Mirella kuitenkin lisäsi, ettei listojen kärkeen pääseminen ole syy sille, että hän tekee musiikkia.

– (Listasijoitukset) tulivat vain siinä mukana, koska ihmiset tykästyivät kappaleeseeni TikTokissa ja se rupesi trendaamaan siellä. Tykkäsin siitä biisistä jo ennen kuin julkaisin sen, ja minulla oli siitä tosi varma fiilis. Vaikkei se olisi lähtenyt, vaikka siinä olisi ollut kymmenen striimausta, niin olisin yhtä ylpeä siitä. Yritän jatkaa niin myös tulevaisuudessa, hän jatkoi.

Mirella ei halua luoda itselleen paineita biisiensä menestyksestä, eikä hän halua rakentaa liikoja odotuksia tulevaan. Hänelle riittää, että hän pitää itse kappaleistaan. 

Mirella julkaisee pian uutta musiikkia. Hän kertoi, että kyseessä on kappale, joka paljastaa hänestä uuden puolen artistina. Kyseessä on herkkä biisi, jonka melodiat on laulettu laajasti. 

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat