Mainos

Isä toteutti tyttärensä unelman ujoudestaan huolimatta – sai hymyn pienen prinsessan huulille

Tämä isän tyttö oli onnellinen päästessään unelmiensa elokuvadeiteille. Häntä ei nimittäin vienyt elokuviin kuka tahansa, vaan ihan oikea prinssi.

Elokuvateatterit ovat viime viikkoina täyttyneet pienistä tytöistä keltaisissa prinsessamekoissaan. Uusi Kaunotar ja hirviö -elokuva on ollut monessa kodissa odotettu. Harva kuitenkaan on päässyt katsomaan elokuvaa yhtä hurmaavassa seurassa kuin pieni Kate-tyttö.

Isästä tuli tosielämän prinssi

Bellen keltaiseen mekkoon sonnustautunut Kate unelmoi pääsevänsä katsomaan suosikkielokuvaansa ihan oikean prinssin kanssa.

Kun Kate esitti pyyntönsä isälleen, kukaan ei uskonut tämän suostuvan pukeutumaan näyttäviin tamineisiin. Mutta Kate onnistui sulattamaan isänsä sydämen. Tämä pukeutui aitoihin prinssin vaatteisiin ja teki tyttärestään elokuvateatterin onnellisimman pienen prinsessan. Katen äiti Lisa Williams kehuu miehensä heittäytymiskykyä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kate halusi ehdottomasti istua oman prinssinsä vieressä elokuvissa, eikä mieheni voinut kieltäytyä, Lisa tunnustaa Instagramiin lataamassaan kuvassa. Siinä isä ja tytär ovat juuri lähdössä unelmien elokuvadeiteille.

Lisa kertoo, ettei hänen miehensä pidä esillä olosta, joten prinssin asuun sonnustautuminen ja julkiselle paikalle meneminen oli miehelle iso asia.

– Kate oli niin onnellinen, iloitsee äiti lapsensa puolesta.

Miehensä Steven kanssa lukioikäisestä saakka ollut Lisa tunnustaa, että tällaiset teot saavat hänet vakuuttumaan siitä, että valitsi parhaan mahdollisen kumppanin itselleen.

– Hän tosiaan tekisi mitä tahansa tyttärensä puolesta, Lisa sanoo.

Lähteet: Love That Matters, Instagram

***

0:19

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.