Isä raivostui tyttärensä "kostoseksi"-kotitehtävästä: "Tuon tyyppiset kysymykset pitäisi jättää tosi-tv-ohjelmiin ja saippuaoopperoihin"

8:49

Isä ei suhtautunut hyvin tyttärensä "kostoseksi"-aiheiseen kotitehtävään.

Yllä olevalla videolla luokanopettaja Maarit Korhonen keskustelemassa siitä, millaisia taitoja suomalaisoppilailta vaaditaan.

Toisinaan nuorten saamat kotitehtävät aiheuttavat hämmennystä vanhemmissa – toisinaan niiden haastavuuden vuoksi, toisinaan siksi, että niitä pidetään sopimattomina.

Jälkimmäiseen kategoriaan eräs floridalaisisä, Omar Austin, laskee tyttärensä kotitehtävän, jossa pohdittiin "kostoseksin" seurauksia.

Austin avautui tehtävästä Facebookissa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Tehtävä kuului näin: 

"Ursula oli murtunut, kun hänen poikaystävänsä jätti hänet seksin harrastamisen jälkeen. Kostaakseen Ursula harrasti seksiä miehen parhaan ystävän kanssa seuraavana päivänä. Ursula sai kauniin tyttövauvan 9 kuukautta myöhemmin. Ursulan veriryhmä on O, hänen ex-poikaystävänsä veriryhmä on AB ja tämän parhaan ystävän veriryhmä on tyyppiä A. Jos hänen vauvansa isä on ex-poikaystävä, mitkä voisivat olla (olematta) vauvan veriryhmät?"

Vastausvaihtoehtoja ovat A, B, O ja sekä A että B.

"Tuon tyyppiset kysymykset pitäisi jättää tosi-tv-ohjelmiin ja saippuaoopperoihin"

Tehtävä oli isän mielestä hyvin sopimaton lukiolaisille.

– Tuon tyyppiset kysymykset pitäisi jättää tosi-tv-ohjelmiin ja saippuaoopperoihin, ei 11. luokkalaisen anatomiantunnille, isä raivosi First Coast Newsin haastattelussa.

– Se seikka, että hän harrastaa seksiä yhden tyypin kanssa ja kostaakseen tälle harrastaa seksiä tämän parhaan ystävän kanssa seuraavana päivänä? Se ei ole sellaista, jota haluaisin opettaa yhdellekään oppilaalle.

Isän videolla on jo kymmeniä tuhansia näyttökertoja. 

Koululta on myönnetty, että tehtävä oli sopimaton, ja esitetty isälle kiitokset asian esiintuomisesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja