Mainos

Isä raiskasi toistuvasti 2-vuotiaan tyttärensä yhdessä toisen miehen kanssa – lähetti suorana nettiin

Saksalaista isää syytetään 2-vuotiaan tyttärensä useista raiskauksista, kertoo The Local-uutisssivusto. Raiskauksiin osallistui sivuston mukaan myös isän tuttava.

28-vuotiasta isää ja 47-vuotiasta toista miestä syytetään myös siitä, että he olisivat lähettäneet osassa raiskauksista suoraa videolähetystä internetiin. Syyttäjien mukaan pikkutyttö olisi ollut osan ajasta suukapuloituna, ja hengenvaarassa.

Miehet joutuvat oikeuden eteen ensi viikolla. Molemmat ovat Lyypekistä, Schleswig-Holsteinin osavaltiosta.

Miesten teot paljastuivat viranomaisille viime vuoden lokakuussa, kun isän toiminnasta tehtiin ilmianto. Raiskatun tytön isä oli keskustellut verkossa kolmannen miehen kanssa, ja lähettänyt tälle videoita ja kuvia rikoksesta WhatsApp-sovelluksen kautta. 

Kolmas mies otti yhteyttä lastensuojeluun, joka puolestaan ilmoitti asiasta poliisille. Isä pidätettiin, ja hänen kauttaan poliisi sai napattua myös toisen raiskauksiin osallistuneen miehen.

Miesten asunnoista löydettiin esineitä, joita poliisi epäilee miesten käyttäneen lapsen sitomiseen ja vaientamiseen.

Tapauksen paljastaminen on auttanut viranomaisia jäljittämään myös muita epäiltyjä, joiden uskotaan saaneen miehiltä lapsipornoa. Materiaalia on levitetty muun muassa internetin salattujen chat-huoneiden kautta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.