Mainos

Järkyttävä tapaus Tanskassa: 70-vuotiasta miestä epäillään yli 300 lapsen hyväksikäytöstä ja osallisuudesta raiskauksiin

Tanskassa 70-vuotiaan miehen epäillään olevan päähenkilö kenties maailman suurimassa nettipedofiilitapauksessa. Miestä syytetään osallisuudesta kaikkiaan 346 raiskaukseen tai hyväksikäyttöön, joiden kohteina ovat ollet alaikäiset. 

Tapauksesta kertovat muun muassa tanskalaislehti Jyllands Posten ja englanninkielellä tanskalaisia uutisia välittävä The Local.dk

Eläkeläismiehen epäillään tilanneen netin kautta filippiinäläislapsia esiintymään kameran edessä. Videot hän on välittänyt omalta koneeltaan muille. 

Tanskan poliisin kyberrikollisuutta tutkivan osaston tutkija sanoo, että tapaus on mittasuhteiltaan suurin, mihin hän on törmännyt.

– Meillä ei ole tietääkseni koskaan aiemmin ollut tapausta, jossa yhtä ihmistä syytetään näin monesta teosta, Flemming Kjaerside sanoi tanskalaiselle uutistoimisto Ritzaulle.

Videoilla, joita mies esitti sivuillaan, esiintyi myös hyvin pieniä lapsia. Nuorimmat olivat 3-vuotiaita ja heidät pakotettiin keskinäiseen seksiin.

Joissain tapauksissa lasten omat vanhemmat toteuttivat hyväksikäytön.

Yhdessä tapauksessa 4-vuotiaan tytön äiti hyväksikäytti omaa tytärtään sen jälkeen kun tanskalaismies oli maksanut hänelle 35 dollarin summan. 

Tapauksen oikeuskäsittely alkaa 28. helmikuuta ja tuomio odotetaan julkistettavan kesäkuussa.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.