Pikkutyttöjen pyjamabileet keskeytyivät järkyttävällä tavalla Kaliforniassa – lapset taistelivat ikkunasta tunkeutunutta alastonta miestä vastaan

Yhdysvalloissa poliisi on pidättänyt 26-vuotiaan miehen, jonka epäillään tunkeutuneen ikkunan kautta asuntoon ja käyneen käsiksi kahteen 10-vuotiaaseen tyttöön. Välikohtaus sattui Kaliforniassa, ja asiasta uutisoi paikallinen Fresno Bee -lehti.

Lehden mukaan toinen tytöistä oli yökylässä ystävänsä luona, ja lapset nukkuivat tapahatuma-aikaan samassa huoneessa. Lapset ovat kertoneet heränneensä siihen, että alaston mies kosketteli heitä epäsopivasti.

Poliisin mukaan mies oli murtanut huoneen ikkunan ja päässyt sitä kautta sisään.

Tytöt alkoivat taistella miestä vastaan, ja mies pakeni lopulta samaa reittiä kuin tulikin.

– Haluaisin kiittää näiden nuorten naisten toimintaa, Clovisin kaupungin poliisipäällikkö Matthew Basgall kehui lapsia poliisin tiedotustilanteessa viime torstaina.

Poliisi uskoo miehen olleen jonkin päihteen vaikutuksen alaisena. 

Poliisin mukaan naapurikaupunki Fresnossa asuva mies ei tiettävästi tunne murron kohteeksi valikoitunutta perhettä etukäteen, eikä hän asu lähellä taloa.

Poliisi tutkii, onko mies syyllistynyt muihin vastaaviin rikoksiin. Hänet on aiemmin pidätetty ainakin vainoamisesta ja murtovarkauksista, ja hän oli tekohetkellä ehdonalaisessa.

Lue myös:

    Uusimmat