Isä myi pienen tyttärensä 10 000 eurolla – käytti rahat netissä viettelevästi esiintyneiden nuorten naisten tippeihin

Kiinassa miestä vastaan ollaan nostamassa syytteet lapsikaupasta hänen myytyään tyttölapsensa pariskunnalle, joka oli kärsinyt lapsettomuudesta, uutisoi muun muassa Daily Mail.

Lapsettomuudesta kärsivän pariskunnan poika oli kuollut vuonna 2017 ja he yrittivät perustaa perhettä uudelleen adoption kautta. Lapsen biologisen isän mukaan hänellä ei ollut mahdollisuutta elättää sekä poikaa että tyttöä. Mies on kertonut myös vaimonsa kadonneen.

Niinpä lapsesta haaveileva pariskunta osti lapsen reilulla 10 000 eurolla. Tapaus sattui aiemmin tänä vuonna.

Tapaus tuli ilmi, kun lapsen uusi perhe yritti hankkia tyttärelle henkilöllisyystodistusta väärennetyllä syntymätodistuksella. Kauppahintaa perusteltiin "ravintokuluilla" ja adoptoiva pari allekirjoitti isän kanssa asiakirjan, joka nimettiin "adoptiosopimukseksi."

Tapauksen järkyttävyyttä lisää se, että vähävaraisuuteensa vedonnut isä käytti avokätisesti lapsesta saamiaan rahoja nettisivustolla esiintyneiden streamaaja-naisten tippeihin. Verkossa videolähetyksissä esiintyvät streamaajat ovat Kiinassa suosittuja, ja ihailijat voivat lähettää esiintyjille rahaa.

Viranomaiset ovat yrittäneet suitsia bisnestä, jossa viettelevästi esiintyvät naiset rahastavat miehiä nettilähetyksillään.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja