Mainos

Isä jätti vastasyntyneen oman onnensa nojaan ja lukitsi 1-vuotiaan lapsensa puusta kyhättyyn häkkiin "turvaan"

Yhdysvaltalaismies lukitsi alle kaksivuotiaan poikansa puusta kyhättyyn häkkiin ja jätti tämän asuntoon sisaruksineen. Tapauksesta kertoo muun muassa uutiskanava ABC News. Nuorin sisaruksista oli syntynyt vain päivää ennen poliisin saapumista paikalle. 

Viranomaiset löysivät lapset Pennsylvanian osavaltiossa noin 150 kilometrin päässä Philadelphiasta sijaitsevasta asunnosta toissapäivänä. ABC:n mukaan paikalle vinkin perusteella saapuneita poliiseja odotti järkyttävä näky heti asunnon ovelta.

Lasten isä oli lukinnut hieman alle kaksivuotiaan poikansa vanerista ja puusäleiköstä rakennettuun häkkiin, ABC News kertoo. Lapsen 1-vuotias veli löytyi lähistöltä leikkiaitauksesta ja edellisenä päivänä syntynyt sisko lastenistuimen päältä.

Poliisin mukaan lasten 25-vuotias äiti oli synnyttänyt nuorimman lapsensa asunnossa. Viranomaiset lähetettiin asunnolle sen jälkeen, kun nainen ilmestyi sairaalaan hoidattamaan synnytyksessä saamiaan vammoja ilman vastasyntynyttä.

Isä lukitsi häkkiin "turvaan"

Lasten isä, 38-vuotias Cecil Kutz on pidätetty epäiltynä vaaran aiheuttamisesta lapselle. Mies ei ollut paikalla, kun poliisit saapuivat asunnolle. Omien sanojensa mukaan hän oli lähtenyt katsomaan vaimoaan sairaalaan.

ABC News -kanavan mukaan isä on kertonut lukinneensa 22 kuukauden ikäisen poikansa häkkiin tämän oman turvallisuuden vuoksi. Häkistä löydettiin vaahtomuovipatja, leluja ja muki.

– Hän sanoi pitävänsä lasta siellä öisin, sillä lapsi ryömi joka paikkaan. Hän kertoi minulle tehneensä niin aiemminkin, että kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän pisti hänet siihen hökötykseen, poliisin edustaja kommentoi tapausta uutistoimisto AP:lle uutiskanava ABC:n mukaan.

Vastasyntynyt toimitettiin sairaalaan tarkastettavaksi. 1-vuotiaat pojat on otettu huostaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.